Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız problemlerin sevgilinizle ilişkinizi etkilemesini engellemek için yoğun çaba harcıyorsunuz. Problemlerinizi bir yandan sevgilinize yansıtırken diğer yandan ondan uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

İşinizde başarılısınız. Bu konuda amirleriniz açık olarak takdirlerini size iletmeseler de kendi aralarında başarınızı konuşmaktalar. Yakında terfi ya da zam alabilirsiniz.

Parasal açıdan oldukça sıkışık durumdasınız. Bu sıkışık durumdan çıkmak için ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsunuz. Bu yüzden olayları gidişatına bırakmış durumdasınız.

Karamsarlığınız sebebiyle olaylara olamadık açılardan bakabileceğiniz bugün, sevdiklerinizin kalbini kırmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı oturarak çözemeyeceğinizi biliyorsunuz. İçinize kapanıp oturmak yerine size sunulan çeşitli önerileri denemeniz gerekiyor. İsteklerinizi gerçekleştirecek enerjiye sahipsiniz. Ancak kendinizi daha rahat ifade edecek öz güvene sahip olmalısınız. Arkadaşlarınızdan bir kısmı yüzünüze gülüp arkanızdan kuyunuzu kazıyor. Onları defterinizden silmenin zamanı geldi de geçiyor bile.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında, yuvanız, ailevi konular, dostluklar, sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Aile içindeki ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. İkili ilişkilerinde geçmiş tecrübelerini göz önünde bulundurarak hareket etmek sana yanlış değerlendirmeler yaptırabilir. Güvendiğin bir kişiye bazı konularda içini dökeceksin. Çalışan bir Yengeç burcuysan, çalışma ortamındaki gerginlik motivasyonunu düşürebilir. Gün içerisinde finansal bazı yatırımlar için banka işlemleriyle uzun uzadıya uğraşabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle aranızda gelişen güzel diyaloglar tüm gün gülümsemene neden olabilir. Evlilik hazırlığı yapıyorsan, ailenin yapacağı sürpriz seni oldukça duygulandıracak.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün içerisinde planladığınız işlerin gecikmeler ve engeller içinde ilerlemesi söz konusu olabilir. Başkalarının yarattığı sorumsuzluklar sizin gibi tertipli kişiliklerin sinirlerini alt üst edebilir. Tüm iyi şeyler bekleyenlere gelir. Sabırlı olun.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda sezgileriniz size yol gösterecektir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi somutlaştırmak istemeniz mümkün. Yeteneklerinizi kullanarak maddi kazanım elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle bir araya gelebilir keyifli anlar paylaşabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı hayal aleminde gibi yaşıyorsunuz. Artık gerçekleri görmelisiniz. İkili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Samimi açıklamalarınız işe yarayacak.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile yaşamınızda daha keyifli bir döneme ilerliyorsunuz. Ailenizden destek görürken, onların tanıştırdığı ya da vesile olduğu bir kişiyle görüşmeye başlayabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca aile hayatınızda, sevdiklerinizle vakit geçireceksiniz. Evinizde dekorasyon, boya, badana, tadilat veya tamirat işleri hızlanabilir. Evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ve ev hayatınızda dengeyi sağlamak isteyeceğiniz bir dönem olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Evde adil olmak herkesin fikrine saygı duymak, dekorasyon değişikliği yapmak hatta yeni bir ev almak için girişimde bulunabilirsiniz. Acele etmeden tüm taşların yerine oturmasını bekleyin.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>