Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin olgunlaştığını fark ediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sevginiz için yine fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını almanın güzelliğini yaşıyorsunuz. Bugün hoş bir teklif almaya hazır olun.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve siz de onlara yardım edebilirsiniz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalı ama aşırı inattan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmalı ve gezilere katılmalısınız. Doğayla baş başa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek. Meslek ve eğitiminizle ilgili sorunları büyütmemeye ve onların çözümlenmesi için sakin olmaya gayret edin. Önemli alışverişlerinizi bir hafta kadar erteleyin. Özellikle bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunlar çıkabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, maddi konuların, ilerisi adına düşünülen planların, sosyal yaşantımız ve ilişkilerimizin, ailevi konuların tekrar gözden geçirilmesi yönünde yararlıdır. Merkür gerilerken, bu bizi yanılmaktan koruduğu gibi, kararlarımızı tekrar gözden geçirmemiz uygun olur. Şimdilerde ne kadar bilinçli olursak ileride o kadar rahat ederiz. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, hassasiyetimizi yükseltir. Sevdiklerimiz, ailemiz, yuvamız kutsaldır. Samimiyet, huzur bizim için çok değerlidir. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması, biraz da bunlara bağlıdır. Hem kendi arzularımızı önemseriz hem de evimizde dengeli, nazik paylaşımlara önem veririz. Bu anlamda bir problem olursa hemen içimize çekilir, belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hiçbir konuda aceleci karar vermeyin. Duygularımız ön planda olacak. Sevdiklerimize düşkünlüğümüz artacak. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştıracağız. İnsanların bize yaklaşımı önemli Birisi hassas bir noktamıza değdi mi, çok üzülürüz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Karşına çıkacak zorlukları çözebilecek gücü kendinde bulacaksın. Kapatamadığın bir kredi borcun ya da kart taksitin için yardım edebilirler. Gurur bu günlerde seni ezip geçmesin, kendini duygusal anlamda rahat bırakman gereken bir gündesin. Gün içerisinde kardeşinin evliliği ile ilgili sorunlardan haberdar olabilirsin. Yapacağın keskin konuşmalar kardeşini de kırabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, karşı tarafın daha fazla güven vermesini bekleyebilirsin. Ancak bu güven arayışının sadece kendinden kaynaklı olabileceğini de unutma. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişinin çekingen tavırları geri adım atmana neden olabilir. Akşam gelecek davetleri reddedip, evde dinlenmek isteyeceksin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün amaçlarınız için daha fazla çalışma isteği içinde olabilir ve hedeflerinize giden yolda her türlü bilgiyi toplayıp bir an önce yola koyulmak isteyebilirsiniz. Kararlı olmanız sizi bir adım öne taşıyacaktır.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Yapmaktan keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenmek durumunda kalmanız mümkün. Duygusal olarak hassas bir gün geçiyor olmanız olası. Evinizde kendinizle kalmak ve evinizle ilgili konularla uğraşmak sizi rahatlatır.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEZGİLERİNİZ daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu önümüzdeki üç aylık süreçte sosyal ilişkilerinizde, arkadaşlıklarınızda önemli değişimler getirebilir. Sürpriz, sıradışı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde yarım kalmış konuları tamamına erdirmek için uygun birgün olabilir. Kendinize ve sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor, başkalarına karşı biriktirdiklerinizin yansımalarını bugünlerde kendi hayatınızda yaşayabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız hareketleniyor.İş seyahatine çıkma planları yapar, yabancılarla kontağınızı arttırırsınız. Yurt dışı teması bugün önem kazanabilir. Gündelik işlerinizi çok bunalmadan halledebilirsiniz. Arkanızdan konuşanlara kulak asmayın.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 07"
Ay
Kova
24° 57' 27"
Merkür
Koç
17° 51' 50"
Venüs
Boğa
03° 38' 07"
Mars
Koç
01° 22' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 25"
Satürn
Balık
16° 45' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 44"
Lilith
Başak
23° 34' 30"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>