Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı sorunlar var. Bu sorunları aşmak için özveride bulunmak zorundasınız. Birlikteliğinizin devamını istiyorsanız verici olmalısınız ve ona olan güveninizi açıklamalısınız.

İş yaşamınızda disiplin ve düzenini çok önemli olduğunu biliyorsunuz ama kafanıza göre takılmak huyundan da vazgeçmiyorsunuz. Kurallara uygun hareket etmeniz sizden sonra işe başlayanlara da iyi örnek olacak.

Bugün uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınızı tahsil etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Bugün ödemeniz gereken bir borcunuzu bu para ile ödeyebileceksiniz.

Sezgilerinizin yükseldiği bugün bazı önemli kararlar alacak ama uygulamada terslikler yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yandan huzur ve sevgi arayan pozitif bir yapı sergilerken,diğer taraftan sinirli, düşünmeden hareket eden bir kişilik gösteriyorsunuz. Aynı günde bu kadar değişim ancak sizin için geçerlidir. Siz böyle değişken olurken karşınızdaki insanlara sizi anlamadıkları için hiç kızmamalısınız. En iyisi böyle durumlarda iç dünyanıza çekilip, daha istikrarlı olmaya çalışmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 04:32 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, problemleri akıllıca ele alınız. Dağılmayınız. Her şeyi bir kez daha kontrolden geçiriniz. İletişimde konusunda başarılı olmak isteyen kişiler Ay-İkizler geçiş günlerinde, dış dünya tarafından alkışlanmak, takdir görmek için, yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırlar. Bu yolu deneyebilirsiniz. Ancak canınız bir şeye sıkılıyorsa ve derdinizi kimseye anlatamıyorsanız benim tavsiyem bugün hislerinizi bir günceye veya bir kağıda dökün ve rahatlayın. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, partnerinizin mali durumu, düşünceleri ve kararlarının sizinle aynı doğrultuda olup olmadığına bakmak gerektiğini gösteriyor. Çünkü tek başına hareket ediyor ve size danışmıyorsa aranızda bir problem çıkabilir. Güven verici konuşuyor mu, ne gibi sıkıntılarınız var, bugünkü durum ilerisi adına tekrar bir problem yaratır mı, bunları ele almak gerekiyor. Bir şeylerin bölüşümü, sözleşme maddeleri, muhasebe, kayıp-kazanç yönünde incelemelerde bulunmak doğru olur. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, paranın önemini vurguluyor. Kendine güven, pes etme, kazancına sahip çık, inandığın yolda ilerle diyerek destek veriyor. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mantığın değil, kalbinbaşında. Üst üste gelmiş ödemeleri, kariyerin adına yapman gereken her konunun üzerine giderek, her zamankinden daha hareketli ve aktif olabilirsin. Müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, yapıcı ve ikna edici bir dil kullanman, birçok konuyu çözümleyerek kariyerin adına önemli adımlar atmanı sağlayacak. Eleştirilerini dile getirmek için başka bir günü tercih etmelisin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, onu özlediğini fark ederek yeniden iletişime geçmek isteyebilirsin. Uzun süredir ertelediğin bir tedavi, spora başlama kararı ya da diyet programı varsa bugün harekete geçebilirsin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü sosyal çevreniz ve arkadaşlarınıza adayacağınız, onlarla beraber keyifli sohbetler geçirmek isteyeceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Sohbet esnasında duyacağınız şeyler sizleri arkadaşlarınız konusunda bir kez daha yanıltarak şaşırmanıza neden olabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ve özel hayatınızda hareketli bir gün olabilir. Beklediğiniz haberlerin hızlı bir şekilde gelmesi söz konusu olur. İsteklerinizi ve taleplerinizi rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Anlamak ve anlaşılmak bugün daha kolay olur. Maddi değerleriniz konusunda hızlı kararlar alabilirsiniz. Yatırımlarınız için alternatif kaynaklara yönelmeniz olası.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Somut başarılar elde ediyorsunuz. Ama fazla övünüp herkesi canından bezdirmemelisiniz.Çocuksu tarafınız ön plana çıkacak. Ailenizle kısa bir tatile çıkacaksınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda fazlasıyla eliaçık ve cömert bir tavır sergileyebilir ve dilediğiniz her şeyi satın alabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bu durumun gerçekçi olmadığını unutmayın ve bütçenizi ihmal etmeyin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanıza çok önemli işlerle uğraşmak istemeyerek başlıyorsunuz. Ruhunuzu tatmin edecek işlerin peşinden koşturabilir, yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu alanlara daha çok vaktinizi harcayabilirsiniz. Özel hayatınızın ve ortaklı işlerinizin sorumlulukları içsel gerginliklerinizi arttırabilir. Başkalarına verdiğiniz sözler üzerinden kendinizi çok fazla zorlamayın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem duygusal hem de fiziksel açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Parasal konulara yönelik beklentileriniz istediğiniz kadar hızlı gelişmese bile umut verici olacak. Seyahate çıkma fikri sizi rahatlatıyor.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>