Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çaresizlikleri sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu olmaya aday gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor. Çoğu zaman bunun yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda bir muhakeme karmaşası yaşayacaksınız. Önümüzdeki günlerde heyecanlanıp hareketleneceğiniz bir haberiniz olabilir. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı yok etmeye çalışıyor.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:21 itibariyle Ay-Jüpiter kavuşumu, Cuma günümüzün ilk etkili enerjisidir. Bu enerji, parasal açıdan kendinizi güçlü gösterme, zengin durma, kimseye halinizi vaktinizi bildirmeme, şöyle bir inançla dik duruş sergileme yönünde bir yansımadır. Belki sıkıntılarınız vardır fakat bunu kimsenin bilmesini istemezsiniz. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımız ve maddi konularda iletişimin yoğun olduğu zamanı işaret ediyor. Doğruları bilmeye ihtiyacımız var. Bize birilerinin söylediğiyle değil, gerçek olanı kulağımızla duymak, şahit olmaktan yanayız. Bu sağlıkla alakalı konuları da kapsayabilir. Bir sıkıntımız vardır. Bunun net olarak tespit edilmesini isteriz. Bir işimiz varsa, ne kazanacağımızı  tahmin etmek yerine, doğrusunu bilmek isteriz. Bir planımız varsa, buna ne kadar bir bütçe ayırmamız gerektiğini kesin hesaplayıp karar vermeyi düşünürüz. Zaten böyle düşünmek en doğrusu olacaktır. Böylece farklı bir sonuçla karşılaşıp zor durumda kalmamış oluruz. Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Güçlenmek, kendimizi ifade etmek, yeteneklerimize önem vermek adına, gözden geçirmelerde bulunalım. Gereksinimleriniz konusunda hassas olacağınız bu zaman dilimi içinde, inancınız sizi koruyucu ve yol gösterici olabilir. Moral bozukluğu veya umutsuzluk insanın kendi kendini engellenmesi demektir. Borçlarınız, kredileriniz veya her ne durumda iseniz maddi problemlerinizin tümüyle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine sakince bütçenizi tekrar gözden geçirmenizi tekrar hatırlatmak isterim. Saat 17:18 Ay-Başak burcu geçişiyle, özverili davranmanın sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Bizim için kıymetli olan her konuda mükemmellik ölçümüzü ılımlı bir ayarda tutmamız yerinde olur. Bu saat sonrası günlük işlerimizi düzenli bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Çevremizdeki insanları gözlemleyeceğiz. Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, yakın çevrenizle olan ilişkiniz ve partnerinizle alakalı meseleler üzerinde dikkatli, seçici, özenli bir şekilde davranmanızı sağlıyor. Sağlamlık, güven duygusu, garanti gibi kriterler sizin için gayet önemli olacak. Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın yada çalıştığınız şirkettin aracılığıyla gelecek. İşinizle ilgili kararlarda daha fazla düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapmamalısınız. Beslenme konularında aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize önem verin.

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, aşk hayatınızı, cinsel yaşamınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda duygusal yoğunluk artabilir, yeni ilişkiler kurulabilir veya bazı kişilere düşünce veya duygularınızı açıklamak isteyebilirsiniz ya da partneriniz sevgis Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerini ze odaklanmanız sizin için yararlı olabilir. Beklentilerinizi daha net belirleyerek kendinizden emin şekilde hareket etmeye başlayabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel bakımınıza yönelebileceğiniz bugün, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilir hem kendinizi göstermeniz gereken alanlarda hem de aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, devam eden ilişkilerinizde birlikte eğlenceli ve yeni kararlar alabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>