Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hislerinizin kuvvetiyle sevgi konularına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. İlişkinizde ileriye yönelik hareket etmek isteyebilirisiniz. Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

Güneşin etkisiyle yeniilişkilerine girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde olumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir devredesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor.

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olmanıza yardımcı oluyor.

Yeni riskler almaya yatkınsınız ama dikkat edin sonradan pişman olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir. Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Balık burcunda ilerleyen Ay etkisinde güne adım atarken, sorumluluklarınızı yerine getirmekten ziyade, kendinizi rahatlama ihtiyacınız çok daha ön plandadır. Dünyayı ben mi kurtaracağım, kendimi düşünmeyi ihmal etmemeliyim diyen iç sesiniz hakikaten doğruyu söylüyordur. Çünkü bu koşuşturma ve detaylar arasında insan kimi zaman hem bedenen hem de ruhen kendini yorgun hissedebilir. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, ilişkide anlaşmanın, ılımlı şekilde birbirinize yaklaşmanın, şefkat ve sevecenliğin işaretçisidir. Çiftler anlaşmaya gönüllü olurlar. Sorunlar bu sayede kolayca çözümlenir. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, hayallerinize sahip çıkmak için yola çıkmanın işaretidir. Bireyi şifalandırıcıdır. Sağlam ve güçlü dostlar aracılığıyla ilerlemenizde destekleyicidir. Kafanızın içindeki soru işaretleri gidermeniz adına size ışık olabilir. En güzelini düşleyen kişiler böyle bir enerji sayesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilirler. Sorunları olanlar bu şifalı enerji ile manevi anlamda güç kazanırlar. İstediğiniz zirve gözünüzün önünde duruyor gibidir. Sadece uzanmanız ve onun size ait olduğunu düşünerek ilerlemeniz yeterlidir. Karşınıza hem eğitim hem uzmanlık hem de sosyal ilişkiler yönünde fırsatlar çıkabilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal heyecanlar yaşayabilirsiniz. Olayları fazla büyütmeyin, bu durum geçici. Alışkanlıklarınızı sürdürmeye devam edecek ve içinizdeki istekleri belirleyeceksiniz. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili belirginlik kazandırmak istediğiniz ve bir hazırlık aşamasından geçtiğinizi düşündüğünüz konularla ilgili beklentilerinizi yükseltebilir ve yer yer bencilce davranmak isteyebilirsiniz. Ancak bu tarz davranışlar karşınızdaki kişinin sizden soğumasına neden olabilir. Daha empatili ve ılımlı olmayı bilmelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerinizde yaratıcılığınız kullanarak yaptığınız işe farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Yakın dostlarınızla birlikte olmak, sohbet etmek rahatlatacaktır. İşlerin ilerleyişinde yavaşlamalar olabilir. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkisi olanlar için rahat bir süreç başlıyor diyebiliriz. İlişkisi olmayanlar ise yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili pek çok proje ve yapılması planlanan konularda hassasiyetleriniz artabilir ve endişeye kapılarak sağlıklı kararlar vermekte zorlanabilir süreci kendi yaklaşımlarınızdan dolayı zor duruma sokabilirsiniz. Endişelenmeyi gereksiz hassasiyeti bir yana bırakmamalı yolunda giden işlerinizi çıkmaza sokabilecek konuşmalar içinde olmamalısınız. Duygusallığınız finans ve duygusal hayatınızda yanlış kararlar almanıza neden olabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularını ve hislerini iyi bir şekilde yönetebilmenin mutluluğunu yaşayacaksın. Ufak tefek sıkıntıların üzerinde durmamaya kararlısın. Anlamsız bir tartışmaya şahit olabilirsin. Şartlar, yaşamını zorladığından, alanın olmasa bile önüne gelen ektekliflerine sıcak bakıyorsun. Ailede, senden yaşça küçük, eğitim gören bir yakınına maddi destekte bulunabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, ummadığın kişinin sana olan ilgisi, duygularını yeniden harekete geçirebilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde daha çok sosyal çevre işlerinizle uğraşmayı tercih edeceksiniz. Finansal konularda kaynaklarınızı çok iyi kullanmanız gerektiğinin farkında olacaksınız.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılarınızda duygusal açılımlar yaşayabilirsiniz. Spiritüel konular ve sezgilerle karar vermek size iyi gelir. Eğitsel çalışmalarınızdan başarı elde edersiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 25"
Ay
Kova
27° 13' 16"
Merkür
Koç
17° 56' 58"
Venüs
Boğa
03° 49' 56"
Mars
Koç
01° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 40"
Satürn
Balık
16° 46' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 16"
Lilith
Başak
23° 35' 34"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>