Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yine anladınız ki aşk her an açılabilecek bir kapı. Odada tertipli oturmak gerekiyor. Bir girişimde bulunacak olmasanız bile, kendinizi buna hazır hissetmeniz bile yetti. Şimdi de hangisi insan daha hayırlı diye ikileme düştünüz.

Bazı bağlantılar gözünüzün önünde çözülüyor. Bağlarken çekilen eziyetler aklınıza geldikçe midenize ağrılar giriyor. Sempatikliğinizle ilişkilerden bir kısmını düzeltebileceksiniz. Rakiplerinizden daha hamarat kadrolar oluşturma görüşünüze onay ve bu doğrultuda yeniden toparlanma eğilimi var. Yetkileriniz artabilir.

Herkes gibi daha ekonomik bir yaşam kampanyasına siz de katıldınız. Yine de standardınız tatmin edici. Harcamaların kısılması direktifiniz aile bireyleri tarafından duyulmamış gibi.

Esasında kıymetiniz bilinmiyor değil. Fakat siz en kıymetli bulduğunuz yanınızın bu çağın borsasında pek değer taşımadığına inanıyor ve o yanınızı biraz mahcup sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kıymetiniz bir gün anlaşılacak, ama bunu yaşarken görme umudunuz iyice azaldı. Olsun öteki de fena değil. Bir sürü kıymet yazık ki sonradan anlaşılmış. Umudunuz canlı kalsın. Özgürlük kavramını başkalarından farklı kavradığınız için, bu hakkınızı bazen deli dolu kullanıyorsunuz ve başınıza sizi delirtecek olaylar geliyor.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Mars-Oğlak burcuna gerileyecek. İlişkide eşin tavırları, arzuladığımız gibi davranmayışı, her şeyin yavaşlaması, aranızdaki mesafenin artışı canımızı sıkabilir. Sanki karşımızdaki kişiyi, o da bizi hiç tanımamış gibi hissederiz. İçimizde birikenleri dışarıya yansıtıp, eyleme geçmemiz mümkün olmaz. Ancak size bir şey diyeyim. Bazı durumlarda böyle olması faydalıdır. En azından yanlış bir karardan veya gereksiz bir hareketten uzak durmuş oluruz. Evlilik kararı veya boşanmak,ortaklığı kurmak veya feshetmek bu zamanlarda yanlış olabilir. Ancak bunları tekrar gözden geçirmek için iyi bir zamandır. Hızla başlanan işler şimdi durgunlaşır. Tamam bitti dediğimiz bir sorun, kendini yeniden hatırlatabilir. Müdahalede bulunup hızla yoluna koyayım derken, daha fazla yorulmamız mümkündür. Bu dönemde,hayatımız, çocuklarımız, çocuk sahibi olmamızla ilgili gelişmelerin geri hareket bitene kadar mercek altına alınması doğru olacaktır. Mars geri hareket dönemleri zararımıza değil, bilakis ileride sorun yaşanacak bir çok meselenin önüne geçebilir. Kişinin ilişkisi konusunda veya eşin bu ilişki hakkındaki tavrını ancak geri hareket sonrası net olarak anlamamız kolay olacaktır. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende seni anlayabilecek kişilerin olması, güven duygunun artmasına neden oluyor vepotansiyelin güçleniyor. Yoğun duygular içinde olsan bile, pratik yönünü ön plana çıkararak, gerçek isteklerini arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisin. Maddiyata dayalı konularda iletişimde olduğun kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin alacağı kararlar kaygılanmana neden olabilir. Akşamüzeri ailendeki önemli figürlere karşı daha açık sözlü konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Bu konuşmalar bireysel kararların üzerine olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin aktifleşerek hız kazanacağı bir gün. Önceliğiniz eğitim ve seyahatlerinizle ilgili olabilir. Bu konularla ilgili planladığınız durumlar umduğunuzdan daha güzel seyredebilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapmış olduğunuz işlerinizde detaylar, grup çalışmaları, toplantılar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlanması gereken işleriniz için planlama yapmanız mümkün. Eski dostlarınızla bir araya gelip keyifli sohbetler için dostlarınızı eve davet etmek istemeniz olası. Özel hayatınızda ilişkilerinizde duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİYATLA ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte maddi konularda yepyeni başlangıçlar söz konusu olabilir, bir eşya ya da gayrımenkul satın alabilirsiniz. Sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek için yeni adımlar atabilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla 27 Ağustos'a kadar özel ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Evliliğiniz, ikili ilişkileriniz, ortak işlerinizde bazı girişimlerinizde zorlanabilirsiniz. Eski konu ve olaylarla uğraşmak önem kazanacak. Yine partnerinizin kariyeriyle ilgili sorunlar bu dönemde ortaya çıkabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün huzursuz, sabırsız ve alıngan davranmamaya özen gösterin. Aslında dostlarınız sizi seviyor ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ufak tefek konuları büyütüp sorun yapmamalısınız. Zaten duygularınız gün içinde değişecek.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 16" R
Ay
Oğlak
15° 41' 45"
Merkür
Koç
16° 38' 45"
Venüs
Boğa
00° 07' 39"
Mars
Balık
29° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 30' 46"
Uranüs
Boğa
22° 18' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 08"
Lilith
Başak
23° 15' 33"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>