Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün geleceğinize yönelik kaygılar taşımanız söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimlerde kopukluk olabilir. Önümüzdeki günlerde kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceksiniz.

Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Detaylarla uğraşmak canınızı sıksa da bugün ayrıntılara biraz daha özen göstermeye çalışacaksınız.

Maddi konularda bugün çok rahat hareket edeceksiniz ve bazı aşırı harcamalarda bulunacaksınız. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Sağlık ile ilgili konularda biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle stresten kaynaklanan bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel hayatınızla ilgili duyacağınız dedikoduya bir yakınınızı neden olduğunu düşünerek, onu haksız yere suçlayacaksınız. En kısa zamanda onun gönlünü almalısınız. Kafanıza koyduklarınızı gerçekleştirme çabası içerisinde olacaksınız. Akılcı davranırsanız isteklerinizi elde etmenizde bir engel yok.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz devam eden Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, etrafınızdaki tüm olaylara, insanlara bir fotoğrafçının karesinden bakmaya benzer. O kadar dikkatli hareket edersiniz ki, gördüğünüz en ufak bir pürüz anında gözünüze çarpar. Her şeyi sınıflandırırsınız. Şu güzel, bu çirkin diyerek en güzeli elde etmek istersiniz. Çünkü mükemmelin peşindesinizdir. Bazı Yengeçler cumartesi olmasına rağmen zorunlu işlerin zamanlarını almasından pek hoşlanmazlar. Saat 03:28 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Saat 18:46 Ay-Pluto görünümü, her konuda akıllı düşünmenin önemini gösteriyor. Senin hayatında yeni bir dönem başlamak üzere, ancak acele etme ve endişeli olma diyor. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Alacağınız haberleri olumlu bir şekilde kendi tarzınıza göre yönlendirebilirsiniz. Sizi sıkan konulara takılmanıza neden olurken, ayni anda öğrendiğiniz bilgileri ve ilişkilerinizi gözden geçirme şansı da verecektir.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, aşk hayatınızı, cinsel yaşamınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda duygusal yoğunluk artabilir, yeni ilişkiler kurulabilir veya bazı kişilere düşünce veya duygularınızı açıklamak isteyebilirsiniz ya da partneriniz sevgis Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neden hep ben, neden hep benim başıma geliyor diye hayıflanabileceğiniz bir gün. Filmin sonunu biliyorsunuz ama kendinizle inatlaşıyorsunuz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konular ve özel yaşamınızı ilgilendiren görüşmelerinizde sakin ve teslimiyet enerjisi içinde hareket ederek düşüncelerinizi aktarmanız faydalı olurken, akşam saatlerinde sürpriz hediyeler ve teklifler alabilirsiniz. Aile ilişkileri ve özel yaşamınızda sabırlı ve anlayışlı yaklaşımlar olası problemleri zararsız atlatmanıza sebep olacaktır.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 03" R
Ay
Balık
02° 45' 30"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Boğa
04° 18' 40"
Mars
Koç
01° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 07"
Satürn
Balık
16° 48' 31"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>