Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda çok mesafeli, ciddi ve sağlam bir ilişki var. Onu seviyor ve onun tarafından sevildiğinizi biliyorsunuz. İlişkiniz moralinizin yükselmesinde büyük etken.

İş hayatınızda başarılarınız ve aldığınız kararlar ile göz dolduruyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz terfi ya da maaş zammı kaçınılmaz olacak. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler kapıda.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeleri yaşayamayacağınız beklentileriniz dışında gelişmelerin olacağı bir gün. Hazırlıklı olmadığınız bazı harcamalar sizi sıkıntıya sokabilir.

Bugün ailenizden birileri ile aranızda geçecek sohbet sırasında duyacağınız bir haber sizi oldukça heyecanlandırabilir. Tepkilerinize dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zararlı bir etkileşim içindesiniz. Bunalımlı bir arkadaşınızla bugünlerdeki yakınlığınız, küçük problemlerinizi büyütmeniz açısından sakıncalı olabilir. Başınızı alıp bir yerlere kaçmak isteğiniz, isteğinizden çok koşullarınıza bağlı. Bunu ertelemeniz, ilerde bu konuda isteksizlik yaşayacağınız sonucunu doğurmayacak. Ayrıca mevcut durumunuz bu kadar sıkkınlığı gerektirmiyor.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Birileri mutlu olacak diye düşünmek yerine, siz ne kadar mutlusunuz, sizin için önemli olan nedir bunu düşününüz. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü,ve özel ilişkileri zorlayabilecek ve yanlış anlaşılmalara neden olabilecek bir etkidir. Başkaları bizi agresif, mesafeli biri olarak görebilirler. İş hayatında olanlar üst konumdaki kişilerle çatışabilirler. İşler umduğumuz gibi gelişmeyebilir. Planlanan her türlü işin gözden geçirilmesi, ne kadar doğru veya yanlış olacağı hesap edilmelidir. Mümkünse bu saatlerdeki görüşmeleri ertelemek veya acilse ılımlı ve olgun davranmak şarttır. Partnerimizle aramızdaki yanlış anlaşılmalara karşı da dikkatli olmamızda yarar var. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, hedefleriniz doğrultusunda yapmanız gerekenlerin farkına varabilirsiniz. Aklınıza güzel bir fikir geldiğinde, kısa süre içinde o fikrin nasıl uygulamaya döküleceğini ve bunun size sağlayabileceği yarar-zarar hesabını yapabilirsiniz. Finansal açıdan sürpriz yaratabilecek yatırımlardan uzak durabilirsiniz. Ancak eğer aklınıza yatan bir fikir varsa ve gerçekten sizin için faydalı olacaksa sonuna kadar üzerine gitmekten de çekinmezsiniz. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, moral yükselten, iyimser ve inançlı olmamızı sağlayan bir kuvvettir. Hayatın tüm güçlüklerine karşın insanın her türlü zorluğu aşabileceğini söyler. Bu saatlerde huzur buluruz, iyimser düşünürüz ve olumlu bir niyetle hareket ederiz. Enerjimiz yükselir, hayatın güzelliklerinin keyfini çıkartırız.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır sosyal ilişkilerinin zayıfladığının farkındasın. Bunu aşmak için plan yapabilirsin.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız olan yengeçler için manyetik enerjinin fazlasıyla karşı taraftan alındığı bir gün olacak. Karşı taraftan bu anlamda beklediğiniz hareketleri alabilir ve kendinizi heyecanlı bir birlikteliğin içinde bulabilirsiniz. Kendinizi hiç olmadığınız kadar özgür ve rahatlamış hissedebilirsiniz. Finansal durumlarınız da ise ortaklı gelirlerinizden faydalanmak adına bazı adımlar atabilir, girişimciliğini güvendiğiniz kişilerden güçlü destekler alabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal kaynaklar bulmak adına yeni metotlar geliştirebilirsiniz. Ortak kullandığınız varlıklarla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kriz yönetimi konusundaki yetkinliklerinizi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yeni durumlar yatırımlarınızla ilgili önemli fırsatlar da içeriyor. Yatırımlarınızda yenilikler ve değişiklikler gerekebilir. Değişime ayak uydurmalısınız.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ön yargılı olmadan olayın iç yüzünü öğrenebilmek adına adil davranın. Bekar Yengeç'ler sizler de bugün auranızda ki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin ilgi odağı olabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda mutluluktan uçabilirsiniz. Bu haftailişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızın sorumluluklarıbağlantılarınızı ve sosyal çevre ilişkilerinizi zorlayabilir.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinizde sebebine parmak basamadığınız bir yorgunluk hissedebilirsiniz. Hayatın koşturmacası arasında sakin ve dengeli bir ortam bulmak zor. Günlük işlerde aksi giden olaylar ancak sakinlikle çözülebilir. Diğer yandanhayatınızda beklenmedik canlı gelişmelere hazır olun.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan ilişkilerinizde, bugün istediklerinizi bulamayabilirsiniz. Daha sıcak ve samimi bir ortam arzuluyor olabilirsiniz. Kendi içinize dönüp, iç dünyanızda olan bitenleri incelemek istemeniz de mümkündür.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 26" R
Ay
Boğa
12° 52' 32" R
Merkür
Koç
21° 36' 36"
Venüs
Boğa
10° 13' 47"
Mars
Koç
05° 29' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 48"
Satürn
Balık
17° 12' 16"
Uranüs
Boğa
22° 46' 43"
Neptün
Balık
29° 07' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 25"
Lilith
Başak
24° 10' 07"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>