Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğru olduğuna inandığınız değerlere göre bir hayat kurup, değişimlere ve etrafınızdan gelen baskılara kulak asmıyorsunuz. Bu da karşı cins ile ilişkilerinizi olumsuz etkiliyor.

İş arkadaşlarınıza yapamayacağınız işlerle ilgili sözler vermekten kaçınmalısınız. Eski alışkanlıklarınızı sürdürmek yerine yeni gelişimleri izlemeli vehayatınıza bu yenilikleri sokmalısınız.

Parasal konularla ilgili başarılı çalışmalar yapacaksınız. Bu başarılı çalışmalarınızın meyvesini hemen toplamaya heveslenmeyin. Biraz sabırlı olun. Yakın bir zamanda arzu ettiğiniz ekonomik rahatlığa kavuşacaksınız.

Bugün alacağınız bir haber sizi oldukça etkileyebilir. Bu haberi ailenizden birinden saklamanız gerekiyor. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkilerinizde aksattığınız sorumluluklar, sorumluluk sahibi imajınızı zedeliyor. Bu imajın kolay kazanılmadığını biliyorsunuz. Kendinizle ilgili bazı değerlendirmelerinizin, dış değerlendirmelerle benzeşmesi yolunda çabalar içine girmelisiniz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan edineceğiniz kazanımları birtakım sonuçlarla anlayacaksınız.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu süreç bir yanıyla geçmişin analiz diğer yanıyla geleceğin hazırlığıdır. Hangi konularda? Öncelikle aşk hayatımıza bakacağız. Nasıl ilişkiler yaşıyoruz ve nasıl kişilerle bağlantı kuruyoruz? Aşkın bize göre tanımlaması nedir? Hayatı keyifli kılacak aktivitelere açık mıyız? Hayattan tat alıyor muyuz, bunu yaparken abartıyor veya tam tersine kısıtlıyor muyuz? Bunları ele alacağız. Çocuklarımız varsa onlarla olan paylaşımlarımız, çocuk sahibi olmayı istiyorsak, buna ne kadar hazır olduğumuz, yakın bulduğumuz insanlarla ilişkimiz, becerilerimiz, hobilerimiz gibi önemli konuları derinlikli inceleyeceğiz. Kendimizle muhasebe sürecimiz gibi görebiliriz. Belki de aşktan kaçıyoruz veya sürekli yanlış ilişkiler içinde kendimizi üzüyoruz, kim bilir belki de kendimize hiç zaman ayırmıyor başkaları için kendimizden vazgeçiyoruz. Takıntılı, endişeli şekilde hayatı kendimize zehir ediyoruz. Bunlara da bakacağız. Sağlıklı ve doyumlu bir hayat için gerekenleri saptayacağız. İhmal ettiğimiz, üstünü örttüğümüz, kendimize dahi söylemekten kaçındığımız, bastırdığımız zayıflıkları, fedakarlıkları, hırsları, tutkuları, kaygıları bu sürecin uyarısıyla masaya yatıracağız. Böylece geri hareket sonrasında kendimize gelmiş, toparlanmış, arınmış, manevi anlamda canlanmış olacağız. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konuda pratik davranman, kendine ve sevdiklerine fazla zaman ayırmanı sağlayacak.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sabrınızın tükendiği artık her şeyin fazlaca üzerinize geldiğini düşündünüz bir gün olabilir. Ancak şunu da bilmelisiniz ki yaşam her zaman olumlu şeylerle yürümüyor. Bazen önümüze bu anlamda sert engeller ve engebeli yollar çıkabilir. Yaşadığımız olumlu şeyleri düşünerek bu günün stresini en aza indirmek adına motivasyonunuzu yüksek tutmalı ve engellerin de yaşamımızda tecrübe olarak ders verdiğini hatırlamalıyız. Aksi takdirde yaşadığınız sıkıntılar bizlere stres olarak geri dönecek ve yaşam kalitenizi bu noktada aşağıya çekecektir.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullarda değişiklikler olabilir. Kadınlarla ilgili konular stres yaratabilir. Sabah saatlerinde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda planladığınız alternatifler sizeyükü çıkarabilir. Öğle saatlerinde hızlı gelişen olaylara adapte olmalısınız. Keyif aldığınız işlere zaman ayırmaya çalışmalısınız.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizde yavaşlamalar yaşar ya da bazı engellere takılırsanız, hatalarınızı fark etmeye çalışın. Jüpiter tekrar düzeldiğinde artık her şeyi daha rahat görüyor olacaksınız.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. Eğlence, aşk hayatınızda eskiden gelen konu ve kişilerle yeniden karşılaşabilirsiniz. Çocuk, hobi, konularında geliştirdiğiniz düşünce ve fikirleri derinlemesine tekrar gözden geçirme zamanı. Tüp bebek sahibi olmak isteyenler bu dönemde geçici aksaklıklar yaşayabilirler. Eski aşklar geri gelir.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar çok eleştiri ya da baskıyla da karşılaşsanız, kendinizi kaybetmemeniz ve herşeyi alttan almanız gerekiyor. Hoşgörülü olmanız, herşeyin hızla düzelmesine yarayacaktır. Aksi takdirde, ilişkilerinize zarar verebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 02" R
Ay
Yay
29° 56' 03"
Merkür
Koç
16° 18' 56"
Venüs
Koç
28° 39' 51"
Mars
Balık
28° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 56"
Satürn
Balık
16° 24' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 50' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 05"
Lilith
Başak
23° 07' 39"
True Node
Koç
15° 25' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>