Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok güvence arayışı içinde olacaksınız. Bu yüzden karşı cinsin konuşmalarından çok davranışlarını denetleyecek ve sosyal statüsünü anlamaya çalışacaksınız.

Bir gün öncenin fiziksel yorgunluğunu atmadan yeni birgününe başlamanın sıkıntısı içerisindesiniz. Kısa sürede tamamlanması gereken işleriniz var. Bu arada ihmale gelmezilişkilerinizi de sürdürmek zorundasınız.

Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz.

Çevrenizdeki insanların özel sorunları ile ilgilemek hoşunuza gidiyor Ancak bu konuda dikkatli olmazsanız,size göre doğru olan ama onlara yanlış gelen kararlar aldırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli şans tanıdığınız insanlarla görüşmelerinizi, bugünlerde biraz sınırlandırın. Bu ilişkilerde bu sıralar sinirlerinizin daha da yıpranması söz konusu olabilir. Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun yaşamınızda daha çok yer almasını arzulayacaksınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi günümüz saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumuyla başlarken ciddileşiyoruz. Bu enerji ilişkide mesafeli bir duruşun işaretçisidir. Sorumluluktan kaçan bir partneriniz varsa canınız sıkılabilir. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, pozitif düşünmenin biraz önüne geçiyor. Sorumluluklar, çevremizdeki insanlar, durumlar ister istemez bizi zorluyor. Anlaşılmakta, anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu saatlerde gerek yaşça büyük kişilerle, gerek partnerimizle iletişimde dikkatli olalım. Sinirlenmemeye çalışalım. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü,hayatı ve kariyer yaşamınızı ilgilendiren konularda çabucak karar verilmesini sağlayan itekleyici bir enerji. Ancak verilen kararın doğru ve yanlış olabilecek sonuçlarını iyi tartmak lazım. Mars Yay burcunda ilerlediği için yenilikleri uygulamaya dökme veya gelişmeleri çocukça bir telaşlılıkla değerlendirme yönünde bir hayli etkilidir. Uranüs ise Koç burcunda, sabırsız davranmaya yol açabilir. Her iki gezegen arasındaki görünüm hoş gibi dursa da, benim tavsiyem aceleyle karar vermeyin. İyice düşünün. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, sağlam olan ilişkileri kuvvetlendiricidir. Ayakları sımsıkı yere basan, gerçekten kendine tam anlamıyla güvenen bir partnerle olmak size güven kazandırır. İlişkinin özündeki samimiyet ve dürüstlük sizin için her zaman kıymetli olmuştur. Problemleri olan çiftler için bu enerji, adil ve tarafsız bir şekilde düşünülmesi halinde her sorunun altından kalkılacağını garanti eder. Cinsel uyum, beraberliğin devamı için tabii ki gereklidir. Ancak bugünkü görünüm, sevgi birliği ve anlaşmanın çok daha kıymetli olduğu gerçeğini vurgulamaktadır. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinin daha net olmasını arzulayacaksın. İlişkin yoksa geçmişteki hatalarını telafi edebilirsin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün itibariyle özel ilişkilerde bozulmalar veya kopuşlar meydana gelebilir ve bu hayatınızın her noktasına nüfus edebilir. Bunun asıl nedenine baktığımızda ise kariyer yaşamınızdaki bozulmalar ve ev hayatınızdaki huzursuzluklar ön plana çıkacaktır. Yaşamınızdaki bu sorunların üstesinden gelemediğiniz her gün karşınıza yeni sorunlar çıkacak ve bu yaşamınızı gerçekten çekilmez bir hale sokacaktır. Öncelikle işe bu sorunları temizlemekle başlayabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında tamamlanması gereken işler var. Öğleden sonra ortaklıklar, anlaşma gerektiren sorumluluklar dikkat çekmekte.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü enerjinizi yükseltiyorve özel yaşamınızda huzurlu gelişmeler yaşayacağınız keyifli bir gündesiniz. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandırilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanla güven ve aşkı tazeleyeceğiniz birbirinizi yeniden keşfederek var olan birlikteliği daha da kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamlarında özel biri olmayan Yengeç'ler sizlerhayatınızda gerçekleşecek yeni tanışmalara dikkat edin hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan bakıyorsunuz.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerinizde kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Uzak çevre ilişkileriniz bugünden itibaren güçlenecek.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranışlarda bulunabilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Çok büyük beklentiler içinde bulunabilir, hem kendinizi hem de çevrenizi yorabilirsiniz. Biraz daha gerçekçi davranmalı, enerjinizi kullanmalısınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak bu faaliyetlerde bulunmak için girdiğiniz sosyal ortamlarda gergin bir hava varsa, dış etkenlerden etkilenmeye açık olduğunuzdan, kendinize başka bir ortam aramanız gerekecektir.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 14' 47" R
Ay
Yay
25° 23' 27"
Merkür
Koç
16° 14' 24"
Venüs
Koç
28° 14' 10"
Mars
Balık
27° 59' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 05"
Satürn
Balık
16° 22' 30"
Uranüs
Boğa
22° 13' 10"
Neptün
Balık
28° 50' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 54"
Lilith
Başak
23° 05' 20"
True Node
Koç
15° 26' 52"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>