Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin sizi dinlememesi, en sonunda yine kendi bildiğini okuması canınıza tak etmiş. Unutmayın ki siz onun annesi/babası değilsiniz. Biraz geri çekilseniz iyi olur.

İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ama bu işlerle siz ilgilenmezseniz şirket dibe çöker.

Para ateş gibi elinizi yakıyor sanki. Harcamalarınız almış başını gitmiş. Bir aile büyüğünden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Artık sorumluluk sahibi olmanın zamanı geldi.

Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir.Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var. Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ailevi gerekse kariyer hayatınızdaki ilişkilerimizi vurgulayıcı bu döneme genel olarak baktığımızda hem sorumluluklarımız hem de dış dünyanın zorlukları karşısında dayanıklı olmamız gerekiyor. Bu kolay mı, elbet çok kolay değil. Fakat hayat şartları güçlü olmamızı gerektiriyor. Öncelikle amacımızı bilmemiz, hedefimizi tayin etmemiz lazım. Çünkü dışarıda yaşanan bir gerilim ister istemez ev içinde huzursuzluk yaratabilir. Doğru kararlar vermek için ölçüp biçmeliyiz. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişilerle yaşamış olduğun güven problemi bir karmaşa yaşamana sebep olabilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal akışlarınıza yeni kaynaklar bulabileceğiniz, yaşam kalitenizi bu anlamda daha da yükseleceğiniz olasılıklarla karşılaşmanız mümkündür. Sizler hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz önünüze çıkan fırsatlar da o kadar net olacaktır. Yaşam standartlarını yükseltmek adına elinizden gelen gayreti göstermeli ve mücadeleci ruhunuzu hiçbir zaman yitirmemelisiniz. Çünkü amacınıza ulaşacağınız yollar açık ve şans faktörü de bir o kadar yanınızda. Durum böyleyken sizler de elinizi çabuk tutmalı ve bu konuda tecrübeli kişilerden yardım almaktan çekinmemelisiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı konuların askıda kaldığı, görevlerinizi bitirmekte zorlandığınız bir günde olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili mücadele ve kararlılık gerektiren durumlar oluşabilir. Bugün size keyif veren uğraşlarla ilgilenmek çok iyi gelecektir. Sezgilerinizin arttığı bu günde derin ruhsal çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Gerilimlerden uzak durmanızda fayda var.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü hayatınızın kontrolünü ele almanız için destekliyor sizleri. Rahatsızlık duyduğunuz mutsuz olduğunuz hemen her konuda kararlı davranır isteklerinizi belirlerseniz yaşayacağınız gelişmeler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini de buldunuz demektir. Hiç kimsenin aldığınız kararları uygulamanızı engellemesine izin vermeyin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Finansal konularda yaşanacak zam ya da terfi kaygılarınızı da azaltacaktır. Aşk hayatınızda ise şartları zorlamamanız gereken bir gündesiniz…

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizialanınızda göstereceğiniz ve iyi ilişkiler kurmaya çalışacağınız bir dönem başlıyor. Sabırsız ve baskın olmamaya gayret etmelisiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde atılım zamanı. Venüs 1 Nisan'a kadarhayatınızda size yeni fırsatlar sunacak.Neredeyse her gün farklı bir konu önünüze gelebilir. Takım çalışmalarından destek alacağınız bir dönem. Yöneticilerinizin takdirini kazanmak hoşunuza gider. Hızlı ve pratik oluşunuzla öne çıkarsınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz kişiler, sizden yaşça büyük ve çok daha geniş hayat deneyimine sahip insanlar olabilir. Bu kişilerden birinden oldukça hoşlanabilir, hatta platonik bir aşk bile yaşamaya başlayabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 21' 40" R
Ay
Yay
26° 55' 56"
Merkür
Koç
16° 15' 53"
Venüs
Koç
28° 22' 54"
Mars
Balık
28° 05' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 44"
Satürn
Balık
16° 23' 09"
Uranüs
Boğa
22° 13' 34"
Neptün
Balık
28° 50' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 18"
Lilith
Başak
23° 06' 07"
True Node
Koç
15° 26' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>