Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakınınızdaki bir yakınlaşmayı alabildiğine körüklüyorsunuz. Bir ilişkinin üçüncü kişiyi bu kadar sevindirdiği ender görülür. Koşullarınızın size belli bir dönem için lüks gördüğü hazzı, başka bir ikilinin aşkında yaşar gibisiniz.

İşlerinizde enerjinizi sakınarak kullanıyorsunuz. Herhalde ilerdeki beklentinize biriktiriyorsunuz. Odaklanmayın bu kadar. Hedeflerinize kavuştuğunuzda mutluluktan yayacağınız enerji hepsine yeter. İş arkadaşlarınızı daha fazla yormayın.

Bu günlerde kelimenin tam anlamıyla karınca kararınca yaşıyorsunuz. Ama geçmişte yoksulluğu anlatan bu bütçe ifadesi, bu günlerde neredeyse nazarlık takılacak bir geçim düzeyini vurguluyor. Dün akşam evde kotardığınız ek işin, bu akşamki bir telefonla bir yıllık bir sürekliliği olduğunu öğrenebilirsiniz.

Bugünlerde beklemediğiniz bir harcama çıkabilir. Bu harcama maddi durumunuzu olumuz etkileyecektir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak yanlış anlamalara ve bunların getirebileceği alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Trafik, ulaşım konularında temkinli davranabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:57 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Evinizle ilgili yenilikleri uygulama fırsatı bulabilirsiniz. Estetik duygunuz bugün oldukça yüksektir. Alışveriş yapmak, bulunduğunuz ortamı derleyip toparlamak, başkalarının dikkatini çekmek hoşunuza gidebilir. Kararsızlık gösterebilirsiniz. Bunun nedeni, iyinin daha iyisi olabilir düşüncenizden dolayıdır. Sizin amacınız değişiklikleri yavaş fakat mantıklı bir şekilde uygulamaktır. Aceleye getirmek istemezsiniz. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, uyum, paylaşım, adalete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, geleceğimizi maddi anlamda garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu yaşamın zevkli ve güzel yanlarını hissetmenizde yardımcıdır. Ev içinde, ailenizle alakalı konularda huzur ve estetik duygularının kolayca akışını sağlar. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenin sorunlarıyla uğraşacağın bir gün. Bu yüzden iletişimle hızlı çözümler üretmek isteyebilirsin. Bazı olayları araştırırken, detaylar üzerinde yoğunlaşmak yerine pratik düşünmeyi tercih edeceksin. Aşk ve sosyal konularda istediğin iletişimi kuracaksın. Haksızlığa uğradığını düşündüğün konularda sesini çıkarabilirsin. Çalışıyorsan ve yöneticin üstünde aşırı baskı uyguluyorsa, uygun bir şekilde tavrını koymayı düşünebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, katılacağın davette tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Aile ilişkilerinde bu zamana dek birçok konuda birbirinize gösterdiğiniz sabır bugün sarsılabilir. Hayallerine odaklanmak ruhuna iyi gelecek.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile ortamında eşinizle beraber yaşadığınız ve hayatı üstlendiğiniz bazı konular sizleri karar verme noktasında ikiye ayırabilir. Bu durumdan aile bireylerinin minimum düzeyde etkilenmesini istiyorsanız büyüklerinize danışmaktan çekinmeyin.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklık konuları, yapılan sözleşmeler, hukuki işlemlerle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Diğer yandan kariyerinizle ilgili konularınızı sorgulayabilir bir üst seviyeye geçmek için özverili çalışmalar içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha atak davranabilirsiniz. Aynı zamanda eviniz ve ailenizle ilgili uğraşlar da önem kazanabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir kişinin anlam veremediğiniz düşmanlığı ile karşılaşıp şaşıracaksınız. İnanması zor konular hakkında dedikodular var. Oysa bu konuda sizi daha önce uyarmış ve siz dinlememiştiniz

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki ilişkilerinizde herşeye tek bir açıdan bakmamaya çalışın. Bugün aklınız çözüme yönelik çalışabilir. İş hayatınızdaki önemli değişimler parasal olarak işinize yarayacak.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne ev dışındaki işlerinizi tamamlayarak başlayın.Alışverişe çıkın evinizin dekorasyonunu güzelleştirmek için objeler alın. Böylece zihninizi boşaltın. Partnerinizin sizi yoran isteklerinden uzak durmak için günü farklı programlar yaparak değerlendirin.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>