Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanışmalarda güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumu sizi yalnızlıktan kurtaramayacak.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarındünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Eşe, dosta karşı maddi destek anlamında son derece açıksınız. Parayla sorumlu ilişkiler içinde oluşunuz, gönlünüzün zenginliğiyle asla çelişmiyor. Girişimci yapınız, bütçenizdeki büyük gelgitlerin temel nedeni.

Direnç gösterdiğiniz konularda çok değişik biri olabiliyorsunuz. Gösterdiğiniz direnç, direndiğiniz konuyu da kemikleştiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar söz konusu. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor. Bu karmaşayı bir cazibe olarak sergileyebiliyorsunuz.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz saat 14:50 de gerçekleşecek olan Başak burcunda sondördün fazı altında başlıyor. Bir yandan gördüğümüz her aksaklığı, yanlışı veya bazılarının dikkat bile etmediği ayrıntıları fark edeceksiniz. Diğer yandan bunları kafanıza bir hayli takarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Lütfen sakin olunuz ve hiçbir şey mükemmel olmak zorunda değil bunu biliniz. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı kısa bir seyahat veya kişisel bakımınızla ilgilenmek, moralinizi güçlendirmek yönünde olumludur. Bugün mecburiyet anlamındaki her şeyi geride bırakıp, kendinizi mutlu etmeyi deneyin. Dünyayı siz kurtarmayacaksınız dostlarım değil mi? Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle, aşk hayatımız, çocuk meseleleri, yenilik anlamındaki girişimler, ilişkilerdeki paylaşımlar yumuşacık, sıcacık, romantizm yüklü olur. İdeallerimize, hayallerimize uygun şekilde sevgimizi ifade edebiliriz. Saat 22:47 Ay-Merkür görünümü günlük işlerin düzene konulması, aşk hayatınız veya çocuklarla alakalı konular üzerinde derinlikli durulması bir meselenin özüne inilmek istenmesi anlamındadır. Önceden ayrıldığınız sevgilinizin sizi araması, uzun zamandır görmediğiniz birinden haber almanız mümkün. Yeniliklere biraz temkinli yaklaşmalı, eskiyi ele almalı, yarım kalan işleri tamamlamalıyız. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, aşk hayatınızı, cinsel yaşamınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda duygusal yoğunluk artabilir, yeni ilişkiler kurulabilir veya bazı kişilere düşünce veya duygularınızı açıklamak isteyebilirsiniz ya da partneriniz sevgis Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİNE verdiğiniz bir söz varsa, bu sözünüzü yerine getirin. Önemsememezlik yaparsanız, aranızda soğukluklar ortaya çıkabilir.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güzel ve sizin için değeri olan eşyalar alabileceğiniz bugün, para ve banka işlerinizi tamamlayabilir, ödemelerle ilgili konularla ilgilenebilir ve çalışma hayatınıza odaklanabilirsiniz. Özel yaşamınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde mesafeli davranabileceğiniz bugün, esneklik, uyum ve anlayışa daha fazla ihtiyaç duyacaksınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 51"
Ay
Kova
28° 18' 22"
Merkür
Koç
17° 59' 27"
Venüs
Boğa
03° 55' 34"
Mars
Koç
01° 33' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 44"
Satürn
Balık
16° 46' 55"
Uranüs
Boğa
22° 28' 60"
Neptün
Balık
28° 58' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 32"
Lilith
Başak
23° 36' 04"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>