Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok zorluyorsunuz. Israrcılığınız onu size yaklaştırmıyor, aksine uzaklaştırıyor. Onun istediği gibi bir süre daha arkadaşça götürmeyi denemeli, sonrasına da razı olmalısınız.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Henüz zamanı gelmeden borçlarınızın sıkıntısını yaşamaya başlıyorsunuz. Bugünlerdeki sıkıntılarınız dönemsel görünüyor. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli, mutlu bir gününüzdesiniz. Yeni dostlarınızla günün tadını çıkartıyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen davranan insanlar size anlaşılmaz geliyor. Ama yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

14 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 03:58-22:16 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde hemhem duygusal konularda akıllıca düşünmenin önemi büyük. Mevcut durumumuz ile beklentilerimiz arasındaki farkı mutlaka iyi tespit etmek gerekir. Çünkü bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Onun için acil karar vermemek lazım. Saat 20:40 Ay-Chiron görünümü, duygularımızı ciddileştiriyor. Mesafe yaratıyor. Başarılı olmak, kendini göstermek isteyen bireyin çelişkilerden ve gerginlikten uzak durması şarttır. Her şeyi kafamıza takarak, sürekli olumsuz düşünerek bir yere varamayız. Saat 22:16 sonrası Ay-Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Çiftlere tavsiyem, birbirinizin farklılıklarını tehdit gibi görmeyiniz. Her ikiniz de eşit ölçüde sorumluluklara sahipsiniz. Kaldı ki, sizin gibi duyarlı bir insan, kime nasıl davranacağını ve nasıl bir yol izlemesi gerektiğini gayet iyi bilir. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

14 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Etrafındaki kişilerin yaptığı bazı ufak tefek değişiklikler, sana da yansıyabilir. Ön yargılarını artık bir kenara bırakma zamanı! Bir süre önce yakın bir arkadaşını dinlemeden verdiğin kararın bugün yanlış olduğu ortaya çıkabilir. Bu anlamda geri adım atmak zorunda kalabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan ilişkine daha mantıklı yaklaşımlarda bulunmayı seçebilirsin. Sevgilinin attığı her adıma müdahale etmeye eğilimin artarken; bunu sanki patronmuş gibi değil de, daha kibar bir şekilde yapmaya çalışmalısın. Kronik rahatsızlıkları olan bir Yengeç burcuysan, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

14 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi bir hayli sevinçli ve coşkulu hissetmeniz hayatınızda bazı şeyleri düzenlemeniz açısından sizlere son derece enerji verebilir. Aile içi iletişimin ve paylaşımın arttığı bir döneme giriyorsunuz.

14 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize ve sağlığınıza daha çok özen göstermenin gereğini hissediyorsunuz. Duygusal dalgalanmalarınızı göz önüne almalısınız.

14 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ertelediğiniz işlerinizi tamamlamak için yardım alacaksınız. İyimserliği elden bırakmamalısınız

14 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

14 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal yoğunluk nedeniyle hassasiyetleriniz artabilir. İnançlarınızı ifade ederken kendinize özgü duygusal ifadeler yerine daha genel söylemleri tercih edin. Sevdiğiniz işlerle uğraşırsanız yaratıcı becerileriniz taktir edilecektir.

14 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğlene kadar çocuk ve özel hayatla ilgili konular gündeminizi doldurabilir.Daha sonra aniden çıkan birseyahatiyle gündeminiz değişebilir. Kariyerinizde yeni olan projelerde canlanma dönemi. Çok çalışsanız da mutlu olduğunuz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla vakit geçirin.

14 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 43' 51" R
Ay
Boğa
13° 28' 54" R
Merkür
Koç
21° 38' 45"
Venüs
Boğa
10° 16' 52"
Mars
Koç
05° 31' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 23"
Satürn
Balık
17° 12' 28"
Uranüs
Boğa
22° 46' 51"
Neptün
Balık
29° 07' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 33"
Lilith
Başak
24° 10' 24"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>