Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor. Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünüyorsunuz. Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir.

Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir. Sükunetle ele almanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde kendinize zaman ayırmalı, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmelisiniz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz. Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorununuz var. Aldığınız uyarılar, size yarar getirebilir.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, mevcut işinizle alakalı konularda sorunların çözümü, akılcı düşünmekten geçiyor. Şartlar şu anda sizi rahatsız edici ve gelişiminiz yönünde duvar oluşturucu gibi durabilir. Ancak bazen de, en ufak bir mesele öyle büyütülür ki, insan asıl yapmak istediği şey için mazeret arıyor gibidir. Siz gerçekten ne yapmak, hangi yolda ilerlemek ve verimli yaşamaktan yanasınız. Bunu dış tesirlerin zorlamasıyla değil, kendi içinizde bilinçli şekilde tespit etmelisiniz. O zaman doğru karar verebilirsiniz. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu geçişinde, bizden farklı görüşte olan insanlarla belli bir mesafe koyarak nazik şekilde konuşuruz. Güzellik ilgimizi çeker. Huzur başımızın tacıdır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün odaklanman gereken birçokvar. Ama aklın bir yandan eşinde ya da sevgilinde olabilir.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok savunmasız gibi hissetme veya kendi gücümüzü başkalarına bırakma korkuları ile yüzleşebiliriz.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki çalışmalarınız için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar için acele etmeyin. Gereksiz harcamalardan kaçının. Eğitsel konularda dağınıklıklar olabilir.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİLERİNE acı çektirmek veya intikam almak isteyebilirsiniz. Böyle şeylerle enerjinizi düşürmeyin. Tadınızı boş işlerle bozmayın..

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki kısmet gezegeni bir araya gelirken aşkta güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Size keyif veren, eğlendiren ve mutlu eden olaylara tanık olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve özgün yönlerinizi çarpıcı şekilde gösterebilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir anlaşmaya imza atmayın. Gözden kaçırdığınız bazı detaylar ileride başınıza sıkıntı açabilir. Keyfinizi yerine getirecek konuların peşinden gitmeye bakın.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Başak burcunda seyahat ederken, bugünhayatınız için önemli gelişmeler yaşarsınız. Yönetimsel kararlarla alakalı somut çözümler önünüze gelir. Bir ekibin önemli bir halkası olmak konumunuzu güçlendirir. Buna bağlı yapacağınız seyahatler artacaktır. Evrak işlerinizi takip edip, eksikleri gidermek zamanı. Kardeşlerle ilgili olaylar gündeme gelir.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 58" R
Ay
Balık
20° 34' 37"
Merkür
Koç
18° 54' 51"
Venüs
Boğa
05° 50' 02"
Mars
Koç
02° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 30"
Satürn
Balık
16° 54' 47"
Uranüs
Boğa
22° 34' 20"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 41"
Lilith
Başak
23° 46' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>