Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatınızdaki olumlu gelişmeler beklentilerinizi arttırıyor. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

Bugün yazışmalar ve iletişimde daha dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızın yaptığı hatalar yüzünden ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bireysel çalışma yerine kollektif çalışmalara ağırlık vermelisiniz.

Büyük kazançlar elde etmek için bazı yatırımlar yapmayı düşünüyorsunuz ama kaybetme riskinizin de fazla olduğunu unutmayın. Yapacağınız yatırımlar konusunda bilgili insanlardan yardım almalısınız.

Ailenizde ilginize muhtaç bir yakınınıza gereken ihtimamı da göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir taşkınlık içerisindesiniz. Etrafınızdaki insanların sizi anlamadıklarından şikayet ediyorsunuz. Ancak kendinizi ifade etmekten de kaçıyorsunuz. Bugünyerinizde hoş bir sürpriz yaşayacaksınız. Bu beklenmedik olay moralinizi yükseltecek. Nereden geldiği belli olmayan bir balon haber çevrenizdeki insanları heyecanlandıracak. Bu arada sizde inanmadığınız bu haberin yarattığı olumsuzluktan etkileneceksiniz.

14 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:40 itibariyle Oğlak burcunda seyredecek Ay, ilişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Partnerinizin size karşı davranışları, yaklaşım biçimine fazlasıyla dikkat edeceksiniz. Ay-Oğlak burcu seyir günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Saat 22:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı arzulayabilir. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır. Tüm Burçlar İçin

14 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz şartları yeniden yapılandırmak adına, eski deneyimlerinizden yola çıkarak, olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Hedeflerinizi kendinizi yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz.

14 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konulardaki endişe ve sıkıntılarınızın kalıcı olmadığını bilerek hareket edebileceğiniz bir hafta sonundasınız. Bu bilgi, karşınıza çıkan problemli durumları bir daha ortaya çıkmayacak şekilde yönetmenize olanak tanıyabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

14 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayranlık uyandıran bir enerjiniz var. İnsanlar sizin görünüşünüzü ve tavırlarınızı seviyorlar. Ancak siz bunu fark edip özgüveninizi artıramıyorsunuz. Daha atak davranıp başarıyı yakalamalısınız.

14 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleri ve finansal konulardaki görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında yakın çevrenize zaman ayırabilir, görüşme ve iletişim konularında fırsat elde edebilirsiniz.

14 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız son derece güçlenebilir ama bu durum, sizin duygusal yaklaşımlara girerek hatalı adımlar atmanıza neden olmayacaktır. Hiserinizi net biçimde görebilecek ve bunları çevrenize kolaylıkla ifade edebileceksiniz.

14 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 02' 08" R
Ay
Yengeç
01° 28' 02" R
Merkür
Koç
24° 53' 47"
Venüs
Boğa
14° 29' 16"
Mars
Koç
08° 08' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 41"
Satürn
Balık
17° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 58' 45"
Neptün
Balık
29° 13' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 33"
Lilith
Başak
24° 33' 08"
True Node
Koç
15° 05' 35"
Son Güncelleme : 11/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>