Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatınızdaki olumlu gelişmeler beklentilerinizi arttırıyor. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

Bugün yazışmalar ve iletişimde daha dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızın yaptığı hatalar yüzünden ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bireysel çalışma yerine kollektif çalışmalara ağırlık vermelisiniz.

Büyük kazançlar elde etmek için bazı yatırımlar yapmayı düşünüyorsunuz ama kaybetme riskinizin de fazla olduğunu unutmayın. Yapacağınız yatırımlar konusunda bilgili insanlardan yardım almalısınız.

Ailenizde ilginize muhtaç bir yakınınıza gereken ihtimamı da göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleciliğiniz yersiz paniklere neden olabiliyor. Öngörülü olduğunuz şeklindeki imajınız, sizinle alakalı insanları koşuşturmalar içine sokabiliyor. Yakın çevrenizde sağlık sorunu yaşayan bir arkadaşınızla ilgili beş, altı kişi değişik ölçülerde endişe yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tanık olacağınız ikili bir görüşme bazı beklentilerinizin artmasına yol açabilir.

14 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün tamamında İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Gergin etkiler aldığımız bir gün geçireceğiz. Ay ve Neptün, Güneş ve Jüpiter arasındaki sert kontaklar sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Riskli işlerden uzak durmanız iyi olacaktır. Seyahatlerinizde de dikkatli olmalısınız. Ay-Jüpiter karşıtlığı ise psikolojik olarak kendi kendinizin enerjinizi düşürebileceğinizi gösteriyor. Geçmişteki yaşanmışlıklarınız sizi depresif bir ruh haline sokabilir. Ofis ortamınızda da yaşadığınız anlaşmazlıklar aranızdaki konunun büyümesine neden olabilir. Ay-Merkür kontağı da kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılabileceğinizi gösteriyor. Ay 15:30'da ertesi güne kadar boşluğa giriyor. Sevgiler, Astromeri

14 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şartları sen belirliyorsun!Ay, akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Ay, boşlukta hareket ederken kendine olan özgüvenini toparlamak zor olabilir. Ama yine de uzun zamandır planladığın konuşmayı yapmak isteyeceksin. Bugünün şartlarını belirleyen sensin! Bir süredir kendisine zaman ayırmadığın için sitem eden sevgiline vakit ayırmak ilişkinize iyi gelecek. Evli olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin yapacağı sürpriz karşısında duygularına hâkim olamayabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşınla birlikte tiyatroya gidebilirsin. Tüm bunlarla birlikte daha fit bir görünüme kavuşmak ve dinç olmak adına spora yazılabilirsin.

14 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan özgüveninizle çevrenizde ışıldayacaksınız. Yeni tanışmalar ya da geçmişten biri kalbinizde yer edinebilecek noktaya gelebilir.

14 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elimizde olmayan nedenlerle yaşadığımız olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bu nedenle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Kabullenme içinde olabilir ve kendinizi akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiler dağınık, hayatınızda bitişler meydana gelebilir. Ailevi konularda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

14 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızın kalbini kıracak, yanlış anlaşılmalara mahal vereceksiniz. Ayın etkisi ile sinirleriniz gerilebilir. Temkinli olmakta fayda var.

14 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizi genişletecek durumlar söz konusu olabilir. Belki siz anne-baba oluyorsunuz, belki kardeşiniz evleniyor. Aile içindeki bolluk ve bereket artıyor. Özellikle kariyer hayatınızda beklenmedik aksiyonlar alabilirsiniz, beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Birçok Yengeç burcu taşınmaya hazırlanıyor veya evlerinde değişiklikler yapıyor olabilirler.

14 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde objektif tutumlar sergilerseniz geçmişin yaralarını iyileştirip gücünüzü toplayabilirsiniz. Gün boyu dayanıklılık sınavları, sosyal çevrede gelişmeler olası.

14 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim gündelik hayat akışınız ile ev düzeniniz arasında olumlu bir bağ kurabileceğinizi gösteriyor. Yenialternatifleri ve hayatınıza taşıyacağı tempo ile ev içi ilişkileri dengeli götürmeyi başarırsınız. Seyahatlerle şekillenenhayatınız daha renkli ve aktif hale geliyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda sağlam bir bağ oluşur.

14 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız son derece güçlenebilir ama bu durum, sizin duygusal yaklaşımlara girerek hatalı adımlar atmanıza neden olmayacaktır. Hiserinizi net biçimde görebilecek ve bunları çevrenize kolaylıkla ifade edebileceksiniz.

14 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>