Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda istediğinizi bir türlü bulamıyorsunuz. Kafanızda yarattığınız , hayal ettiğiniz insan bir türlü karşınıza çıkmıyor. Belki de hiçbir zaman çıkmayacak Ama siz onu beklemekten vazgeçecek gibi görünmüyorsunuz.

Bugün işinizle ilgili bir organizasyonda görev alabilirsiniz. Geçici de olsa yaptığınız bu yeni işten büyük keyif alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında dengeli tavırlarınızla taktir topluyorsunuz.

Parasal konularda tutumlu olacağınız bir gündesiniz. Bugün yapmanız gereken bazı harcamaları erteleyebilirsiniz. Beklediğiniz maddi bir kazanım var. Bugün bu konuda ilginç bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Sıcak havalar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Kendinize dikkat etmeli, güneşte fazla kalmamaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı özellikleriniz bugün sizi olumlu anlamda yönlendirebilir. Kendinizi belli ölçülerde baskıladığınız konularda, daha esnek iç hesaplaşmalarla sonuca ulaşabileceksiniz. Probleme dönüşmüş günlük sıkıntılarda daha planlı yaklaşımlar işe yarayabilir. Sorumluluklarınızla kendinizi engellemeyen ilişkiler içine girme fikriniz oldukça yararlı.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Sizler için kariyer hayatınız ön planda olabilir. Erken saatte netleşen Ay-Kiron kavuşumuylayaşamınızda edindiğiniz tecrübeler sonrasında dersinizi aldığınızı görebilirsiniz. Bundan sonra siz de insanlara karşı daha mesafeli olmayı düşünebilirsiniz. Ay-Venüs pozitif kontağı dayaşamınızda güzel gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Maaşınızdan daha yüksek olan birteklifi alabilirsiniz. Merkür retroyken her koşuldan emin olmalısınız. Çalışmayanlar da ileride gerçekleştirmek istedikleri hayalleri, hedefleri varsa eyleme geçebilir. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Geçmiş BugünündeAy, bugün seni pek de memnun etmeyen bir konumda, ateş burcunda hareket ediyor. Duygusallığı ile bilinen sen bugün hem ketum davranacak hem de sözünü sakınmayacaksın. Bu durum bazı kişileri küstürmene neden olabilir. Geçmişte yaşadığın birtakım olayların önüne gelmesi pek de hoşuna gitmeyecek. Sevdiğin kişinin seninle olan beraberliğinde, sosyal statüne önem verdiğini düşündürecek olaylar yaşayabilirsin. Bugün, günlük yaşamında tatmin edici, bir performans gösteriyorsun. Eğer e-ticaret gibi konulara kafa yormak istiyorsun, araştırmak için mükemmel bir gün olabilir. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili bir konuda partnerinizle ya da ortağınızla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz ve fikirlerinizi sürekli savunmamalısınız.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilgili olduğunuz konularda etrafınıza şifa dağıtıyorsunuz. İletkenliği en yüksek burçlardan biri olarak enerjinizin insanlığa faydalı olması konusunda çok başarılısınız.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli kaçma ve uzaklaşma isteği ile yaşıyorsunuz. Yeni bir şeyler başlatmak için arzularınız var ama maalesef hayatınıza koyduğunuz bazı sınırlarınız da var. Aile hayatındaki huzuru seviyorsunuz. Yine de içinizde başka ateşler yanıyor bu dönem. Maddi olarak da bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Kazanç kapılarınızı arttırmak istiyor olabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde tuttuğunuzu koparan mücadeleci bir tavır sergilersiniz. Bu tarz kadınlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle sert tartışmalardan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Sohbetler aniden öfke patlamasına dönüşebilir. Ama bir o kadar da çabuk sakinleşilir. İlk baştan gemileri yakmamak da fayda var. Sakinlik her sorunu kökten halleder.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ve seyahatlerle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni bir kişisel gelişim veya yüksek öğrenim konusu söz konusu olabilir.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 39" R
Ay
Balık
12° 31' 50"
Merkür
Koç
18° 33' 53"
Venüs
Boğa
05° 08' 58"
Mars
Koç
02° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 41"
Satürn
Balık
16° 51' 58"
Uranüs
Boğa
22° 32' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Başak
23° 42' 41"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>