Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok güvence arayışı içinde olacaksınız. Bu yüzden karşı cinsin konuşmalarından çok davranışlarını denetleyecek ve sosyal statüsünü anlamaya çalışacaksınız.

Bir gün öncenin fiziksel yorgunluğunu atmadan yeni birgününe başlamanın sıkıntısı içerisindesiniz. Kısa sürede tamamlanması gereken işleriniz var. Bu arada ihmale gelmezilişkilerinizi de sürdürmek zorundasınız.

Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz.

Çevrenizdeki insanların özel sorunları ile ilgilemek hoşunuza gidiyor Ancak bu konuda dikkatli olmazsanız,size göre doğru olan ama onlara yanlış gelen kararlar aldırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Bir süredir aklınızda olan ama söylemekten çekinip içinize attığınız konuları artık dışa vuracaksınız. Zamanı da gelmişti. Eğer insanların sizin nasıl göründüğünüze, nasıl yaşadığınıza olan müdahalesi günlük hayatınızı kısıtlıyorsa, sonuna kadar haklısınız. Ama bir hatırlatma; Merkür gerilemesi sürecindeyiz.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlarında Ay boşlukta hareketini sürdürüyor. Saat 10:09 itibariyle Ay Boğa burcuna geçiyor. Bugün sosyal yönünüz ortada olabilir. Dostlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Ay-Uranüs kavuşumu beklemediğiniz anda sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Şansınızın açık olduğu bir zaman dilimindesiniz. Mars-Neptün arasındaki olumlu etki de aklınıza koyduğunuz her şeyi gerçekleştirebileceğinizi gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşıracağın haberler alıyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Bugün, isteklerinde ısrarcı davranıyor ve düşüncelerinden taviz vermek istemiyorsun. Yönlendirmeye gelemiyor olman seni olumsuz etkileyebilir. Olaylardan çok çabuk etkilenmen sonucunda, yapmak istediğin birçok işi, yarım bırakman muhtemel. Çocuklarının isteklerini ön planda olacağı bir gün seni bekliyor. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı takıntıları gün yüzüne çıkabilir. Nasıl bir yol izleyeceğini kestiremeyip, yakın bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda yakı akraban ile ilgili şoke eden haberler alabilirsin.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Aile içinde bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Ortaklık ilişkilerinize karşı ayrıca sabırlı olmalısınız.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, arkadaşlarınızla zaman geçirebileceğiniz fırsatlara işaret etmekte. Ayrıca evde de yaratıcı konular bulabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinize sesli bir şekilde niyet etmek onların size gelişini hızlandıracağı gibi sizi de onlara götürecektir ve mutluluk gelecektir. Sabırlı olun.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal yönden oldukça renkli ancak hareketli bir gün olabilir. Farklı ve sıradışı insanlarla bir araya gelebilir, kendinizi bu görüşme ve tanışıklıkların akışına kolayca bırakabilirsiniz. Özellikle sabah saatleri sürpriz gelişmelere açık duruyor.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda yönetici gezegeniniz Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak. Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Arkadaşlıklar alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Dostlarınızın arasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak bu faaliyetlerde bulunmak için girdiğiniz sosyal ortamlarda gergin bir hava varsa, dış etkenlerden etkilenmeye açık olduğunuzdan, kendinize başka bir ortam aramanız gerekecektir.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>