Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız bugün çok durgun olacak. Sevgiliniz ile daha önceden planladığınız buluşmayı gerçekleştiremeyeceksiniz. Onunla konuşmak istediğiniz önemli konuyu başka bir zaman konuşmaya karar vereceksiniz.

Bugünyerinizde karşılaşacağınız bir takım sorunlarmotivasyonunuzu etkileyebilir. Amirleriniz ya daarkadaşlarınızla bir toplantı yapmanız olası. Bu toplantıda bazı radikal kararlar alınabilir.

Parasal olarak şanssız bir gündesiniz. Maddi kayıplar söz konusu olabilir. Evinize yapacağınız bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Birikimlerinizin bir kısmını bugün harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün ufak tefek kazalara hazırlıklı olmalısınız. Keza bugün sakarlığınız üzerinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskiyip unutulduğunu düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda. Önemli bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir. Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Aşk yaşamı : Kavrama güçlüğü çektiğiniz problemlerinizi anlaşılır hale getirmelisiniz. Onu, bunca yaşanmışlıklarınıza rağmen, ilişkinizden ve kendinizden soyutlayarak değerlendirdiğinizde daha iyi tanıyacaksınız.

11 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda hareketini sürdürüyor. Bulunduğunuz topluluk içerisinde kendinizden söz ettireceğiniz başarılar elde edebilirsiniz. Evde oturmak yerine sizler tüm vaktinizi dışarıda harcamak isteyebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu zamanlardasınız. Sabah etkili olan Ay ve Venüs arasındaki zorlu açı sabrınızı zorlayabilir. Sabah yapacağınız işlerde işinizi şansa bırakmayın. Aksilikler yaşanabilir. Akşama doğru enerjiniz düzeliyor. Ay-Neptün arasındaki kontak sizlere tekrardan güzel gelişmeler yaşatabilir. Dernekler için çalışmalar yapabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık beklemeyecek, harekete geçeceksin!Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsun. Deneyimlerin sana çok şey öğretti. Beklemek değil harekete geçmek isteyeceksin. Manevi olarak kazançların bugün senin için çok önemli, yeniortamı yaratacağın kişilerle bir araya geleceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirebilirsin. Kafa kafaya verip konuşmanız sonucunda bazı insanların kötü niyetli olduklarını fark edeceksiniz. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hayatın karmaşası içinde onları ihmal ettiğini düşünebilirsin. Bu kadar koşturmanın içinde bazı konuları boşuna dert ettiğini anlayacaksın.

11 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınız ve ofis ortamınızla ilgili ani sürpriz bir değişim şansı elde edebilirsiniz. Bu şanstan kaynaklı oluşumları uzun vadeli sağlam bir noktaya ilerleyebilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizin rast gitmesinden dolayı kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar olabilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz her şeyin hayatınıza aktığını görünce kendinizi mutlu hissedebiliyorsunuz, zamanı aktif şekilde değerlendirmek keyifli zaman geçirmenin en güzel yolu.

11 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrede hassasiyetler gelişebilir. Öfkeli tutumlar açığa çıkabilir. Venüs ortak gelirler, kriz yönetimi konularında gelişmeleri tetikliyor. Hedeflerin doğru tespit edilmesi fayda sağlar.

11 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başının ilk günü gelecekle ilgili hedeflerinize odaklanırsınız. Geleceğe karşı güven ve huzurla bakmak istersiniz. Arkadaşlarla yemek içmek, fikir alışverişinde bulunmak, seyahate çıkmak ve ortak gelir fırsatlarını değerlendirmek için güzel bir gün sizi bekler. Ayrıca çocuğunuzun geleceğini şekillendirmek için de harekete geçme zamanı.

11 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cebinizdeki parayı kullanma şeklinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bilhassa katıldığınız sosyal faaliyetlerde hesapsızca para harcama eğilimine girebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmek, hatta gerekiyorsa davetleri reddetmek, faydalı olacaktır.

11 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>