Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkinizde en küçük sürtüşmeye bile tahammülünüz yok. Problemli ilişkilerin altında basiretsiz kişilikler olduğuna inanıyorsunuz.

Bir yetkilinizle pek anlaşamıyorsunuz. Size karşı iyi niyetler beslemediğine inanıyorsunuz. Sizinle aynı fikirde olduğunu söyleyen başka biri, bu yetkiliyle iyi geçinmek için her fırsatı değerlendiriyor.

Paranızı değerlendirip çoğaltma yönünde yapılan tavsiyeleri hiç dinlemiyorsunuz. Parasız kalmamak için kenara koyduğunuz birikimi, gözünüzden bile sakınıyor, atıl kalmasına razı oluyorsunuz.

Bugünlerde yakın bir tanıdığınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız. Ama bu sevincin içinde yine sizden çıkacak yüklü bir para görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir süredir bir sürü şey size sıkıcı, gereksiz, anlamsız geliyor. Hiç uygulayamayacağınız yeni, yeni planlar yapıyorsunuz. Bu ruh durumunuzu paylaşacak insanlarla görüşüp her seferinde birkaç günlük bunalımlara giriyorsunuz. Yakın bir zamanda bu yakınmalarınıza çare olabilecek çok somut bir öneri alacak ve karamsarlığınızı atacaksınız.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:07 Ay-Uranüs görünümü, partnerin iddialı ve kendinden fazlasıyla emin olduğunu gösteriyor. Aranızdaki sevgi güçlüyse, bu hali sizi pek rahatsız etmez. Saat 05:40 Ay-Satürn kavuşumu ilişkide mesafeli bir duruşun işaretçisidir. Sorumluluk yükler. Ciddiyetin göstergesidir. Saat 14:47 Ay-Merkür görünümü, bildiklerinizi mutlaka ortaya koyma arzunuzu gösteriyor. Bu yüzden hırslanabilirsiniz. Çünkü durmanız halinde birileri gelip yerinizi alacak gibi sanırsınız. Zihinsel anlamda bir hayli derinlikli düşünürsünüz. Sezgileriniz öylesine yoğundur ki, bir olayın perde arkasında olanları bile hissedersiniz. Saat 16:04 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkinizdeki alışverişi olumlu yönde etkileyebilir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok çalıştın ve belli sonuçlar elde ettin; şimdi emeklerine sahip çıkma zamanı? Paranı iyi değerlendirmelisin; yatırımlarının kâra dönüştüğü bir dönemden geçiyorsun. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle görüşebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinin yeniden barışma isteğine kayıtsız kalmayacaksın. Bugünlerde gündemine hızlı bir şekilde farklı olaylar dâhil olurken kendini sorguya çekmeye başlamış olabilirsin. Evet, kendi kendini gözlemlediğin bir süreçtesin. Ama kabul et, buna gerçekten ihtiyacın vardı. Her şeyin hemen olmasını isteyen bir yapın var. Hızlı verdiğin kararların, seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Bir kahve yapıp, pencerenin önüne geçip, sokağı izlerken detaylı düşünmen sana güzel dönüşler yapabilir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle paylaşımlarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde göremediğiniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bilgilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirirken dikkatsiz olabilirsiniz. İşlerinizi toparlayıp tekrar harekete geçmeniz gerekebilir. Gün içinde çıkabilecek sorunlar size harcama yaptırabilir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile alakalı duyacağınız haberler çok hoşunuza gidecek. Ufukta yüzük görünüyor.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önce sıkıntı duyduğunuz konu hakkında alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Bunun üzerine yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal harcamalarınızla ilgili bazı terslikler çıksa bile bunun üstesinden geleceksiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahiplendiği insanlara sonsuz şevkati olan Yengeçler, ilişkiler konusunda gün boyu zorlanabilirsiniz. Aşk, çocuklar, kabiliyetler konularında yenilenmeler söz konusu olurken, yeni eğitimler, kişisel gelişim konuları ilginizi çekebilir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken yöneticilerinizle önemli kararlar alabilir, görev ve sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Kurumsal yapılarla olanbirliğinizi güçlendirmek için fırsatlar çıkacaktır önünüze. Eşiniz için yeni birkapısı önüne açılabilir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 42' 39" R
Ay
Boğa
13° 10' 43" R
Merkür
Koç
21° 37' 41"
Venüs
Boğa
10° 15' 20"
Mars
Koç
05° 30' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 06"
Satürn
Balık
17° 12' 22"
Uranüs
Boğa
22° 46' 47"
Neptün
Balık
29° 07' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 29"
Lilith
Başak
24° 10' 16"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>