Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İyi, kötü her şeyi sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz. Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz.

Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz. Bugünyaşamınızda önemli bir gün olacak.

Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkiler açısından oldukça geliştirici olabilecek bir gündeyiz. Aşk evinizde birleşen Merkür ve Venüs özellikle öğle sonrasında sözlerinizi oldukça çekici ve cazip kılabilir, yaratıcılığınızı düşünce gücünüzle birleştirerek ilham verici olabilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:26 Ay-Neptün görünümü, sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı arzulayabilir. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 11:53 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini düşünüyoruz. Güven içinde olabilmemiz için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 21:01 Oğlak burcunda ilkdördün, özel ve ailevi ilişkilerde sıkıştırıcıdır. Bir yandan size karşı olan ve mesafeli davranan eş-partner ile olan sorunlarınızla uğraşmanız gerekiyor diğer yandan evinizdeki huzuru sağlamak için nazik olmaya çalışmanız lazım. Ay-Oğlak burcunda olduğuna göre belli ki bu problemler eskiden beri var. Siz hassasiyet içinde bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ancak bu durum ona, baskı kuruyormuşsunuz gibi geliyor. İş ortaklığı konularında da buna benzer durumlar söz konusu. İş hayatı baskın bir şekilde ağırlığını hissettirmekte. Bu çelişkiler arasında bunalmamak için mecburen sakin olmamızda yarar görüyorum.

16 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu aralar yapılan planlar günübirlik tutarsızlıklara sebep olsa bile, ileriye dönük plan ve gözlem için ideal bir gün olabilir. Bugün ?Çevremdeki kimse beni anlamıyor!? diye sık sık isyan edebilirsin. İşlerinden arta kalan zamanında kendinle baş başa kalmak belki de en iyisi olacak. Gününü aşkta belirsizliklerin kaybolduğu gün olarak bir kenarı not alabilirsin. Yakın zamanda tanıştığın, görüştüğün insanı daha iyi tanımak için eline fırsatlar geçebilir. Bu ilişkinin bir geleceği olup olmadığına karar vermek daha kolay olacaktır. Ailende yaşça küçük bireylerin, eğitim ya da kariyerleri ile ilgili yaşanacak gelişme büyük bir kutlamaya dönüşecek.

16 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık yürüttüğünüz durumlarla ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konularda endişeli davranmak yerine ortağınız olan kişiyle irtibatta daha net davranışlar sergilemesiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiden gelen tepkilere karşı kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili farklı çıkış yolları arayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatında ideallerinizi gerçekleştirmek için elinize güzel fırsatlar geçecek. Yetenekleriniz ortaya çıkacak.

16 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişki içinde olsuğunuz insanlar vasıtasıyla derin dönüşümlerden geçiyorsunuz. Bugün dönüşüme sebep olan olaylar ve kişiler üzerinizde baskı kurabilir. İçe kapanmak yerine, aktif yaratımların içinde olmanız daha faydalı olur.

16 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile meselelerine gömüleceğinize haftanın ilk yarısını sosyalleşerek geçirin.Epeydir planlayıp yapamadığınız müze gezinizi gerçekleştirin. Çocuğunuzla bu sayede geçmişi öğrenecek ve sizin hafızanıza hayran kalacaktır. Ebeveyn ilişkisi için sistemli bir yapı kuracağınız bir gün. Gelirinizle harcamalarınız arasına denge kurma ihtiyacı var. aile

16 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

16 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 53' 08" R
Ay
Boğa
15° 48' 09" R
Merkür
Koç
21° 47' 03"
Venüs
Boğa
10° 28' 40"
Mars
Koç
05° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 39"
Satürn
Balık
17° 13' 14"
Uranüs
Boğa
22° 47' 25"
Neptün
Balık
29° 07' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 04"
Lilith
Başak
24° 11' 28"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>