Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki yakınlaşma bugün doruk noktasına ulaşacak ama ondan beklediğiniz haberi hala alamadınız ve bu yüzden çok endişelisiniz. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz.

İş yerinizde gösterdiğiniz disiplin ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde bir engel oluşturuyor.

Başkaları için harcamalar yapma alışkanlığınız başınızı parasal konularda ağrıtabilir. Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Birikiminizle ilgilenmeniz daha doğru olur.

Bugünlerde insanlarla kurduğunuz diyaloglara özellikle çok dikkat etmelisiniz. Kurduğunuz cümleler başkaları tarafından yanlış algılanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz bir arkadaşınızla akşama doğru birlikte hoş şeyler yapmak için uygun fırsatı yakalayabilirsiniz. Uzun zamandır biriktirdiğiniz ve yarım bıraktığınız özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:52 itibariyle Ay-Pluto arasındaki görünümle başlıyor. Evliliğiniz, partnerinizle ilgili mevzular üzerinde kontrolü ele geçirmeniz veya sorunlarınızla başedebilecek gücü içinizde bulmanız anlamındadır. Saat 15:57  itibariyle Merkür-Pluto arasında oluşan olumlu görünüm,veya özel ilişkiniz,  paylaşımlarınız konularında etkilidir.  Öncelikle iletişim, bir ilişkinin bugünü, yarını ve geleceğinin düzgün bir şekilde kurgulanmasındaki önemi gayet açıktır. Ayrı pencerelerden, aynı manzaraya  bakılsa bile,  yeri geldiğinde iki kişi, birbirlerinin farklılıklarına saygı duyarak ortak bir noktada buluşmayı bilirler. Merkür zihinsel gücümüzün simgesi olduğuna göre ilişkinize ciddi bir manada odaklanmanız gerektiğini işaret etmektedir. Dönüşümün işaretçisi Pluton ise derinliklere sızar. Bu görünüm, her iki tarafın da saplantılı, endişeli ve gereksiz kaygılardan uzak bir şekilde birbirlerine gerçekçi bir biçimde bakmalarını sağlar. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde etkili olacak Venüs-Yay geçişi, bir yanıyla da mali konuları vurgulayacaktır. Çünkü yöneticisi Jüpiter ile hemhal olma hali vardır. Bu da özellikle çalışma hayatındaki yenilik isteğini öne çıkaracaktır. İşimizden memnunsak yeni projeler ve yeni planlar yapmaktan yanayız. Bazılarımız için de yeni bir işin kurulma aşamasını işaret edebilir. Sağlığımızla ilgili konularda parasal harcamaların, yolculukların işaretçisi olabilir ancak bunların da dozu bilinmelidir. Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışmalardan veya gergin ortamlardan uzak durmaya çalışmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Başkalarının işlerine karışmak için de doğru zaman değil. Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKINLARINIZIN sorunlarına vakit ayırmanız gerek. Kendi yaşadıklarınızdan örnekler vererek onlara doğru yolu gösterebilirsiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>