Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi toparlayın. Şansın duygu dünyanıza sunduğu krediyi fazla zorluyorsunuz İçinde bulunduğunuz sevgi yoğunluğu, sizde gitgide paranoyak varsayımlar geliştiriyor.

Atacağınız adımları uzun düşünmelerden sonra hareketlendiriyorsunuz. Bu özelliğiniz bugünlerde oldukça yararınıza olabilir. Ertelediğiniz konuların bir kısmını kotarmış olmanız, vakti geldiğinde daha az emek harcamanızı sağlayacak.

Akılcı davranmak istiyorsunuz, ama bu, sizi bazı fırsatlar karşısında hareketsizleştiriyor. Aile içinde harcama konulu tartışmaları aza indirme gayretleriniz, bu sıralar pek sonuç vermeyecek gibi.

Eksik değerlendirmelerle yöneldiğiniz olaylarda agresif tavırlara dikkat. Etkilendiğiniz insanlar, size her zaman kredilerini sunmayabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ilişkilerinde seçicisiniz. Ama seçtiğiniz dostlarınızı sürekli sınıyorsunuz. Bu tarzınız değişime açık, bazı güvensizliklerinizi alt etmeniz gerek. Sonuca çabuk ulaşmak istiyorken ön hazırlığınız biraz zaaflı oluyor. İnsanlarda sizinle yarışma ihtiyacı uyandırıyorsunuz. Bu, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor, kişiliğinizde bu anlamda bir kışkırtıcılık var.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Maddi güvence sağlayan hedef ve işlere yönelerek, dikkatlice düşünüp karar verebilirler. Eşiniz,ortağınız veya başkalarıyla sağlamlık olgusunu merkez alarak bağlantılarda bulunabilir, görüşebilirsiniz. Emniyet ve huzur duygusu bir Yengeç için her zaman önemlidir. Merkür-Boğa burcu geçişinde de, bunu size hissettiren kişi ve işlere yönelmeyi tercih edersiniz. Günlük olayları pratik ve gerçekçi bir şekilde analiz edebilir, size gerekli olan verileri toplayabilir, ekonomik şekilde hareket ederek, hedefinize nasıl ulaşacağınızın hesabını yapabilirsiniz. Saat 12:16 yöneticiniz Ay, Güneş ile olumlu bir görünüm yaparak sizleri rahatlatmakta ve güven duygunuzu yükseltmekte. Bu sayede, ileriye dönük olarak düşündüğünüz planlarınızı gerçekleştirme anlamında kuvvet kazanmaktasınız. Geleceğinizi ve nereye varmak istediğinizi net bir şekilde saptayabilirsiniz. Sağlığınız bugün gayet olumlu. İhtiyaçlarınız ile hedefleriniz arasındaki ince çizgide hiçbir karmaşa yaşanmayacağı için umutla ilerleyebilirsiniz. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, yeni bir girişim, sözleşme veya kontratla alakalı konularda ve her şeyden önemlisi ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki haklısınız ve hakikaten karşılaştığınız durum dayanılmayacak kadar sıkıntılı. Ne yaparsanız yapın partneriniz sözden anlamıyor ve anlaşma ortamı sağlanamıyor. Bu durumda tabi ki kendinizi ezdirecek haliniz yok. Fakat boşluktaki saat diliminde inatlaşmak son derece sakıncalı olduğu gibi, çözüme ulaşmak da o denli zordur. Saat 20:49 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konular sizi tedirgin edebilir. Bazı meseleler üzerinde karar vermekte zorlanırsınız. Bazı insanlarla aranızda istemeden de olsa mesafe oluşabilir. Sizi bir türlü anlamayan partneriniz, bir arkadaşınız, aile yakınınızla aranızda istenmeyen konuşmalar geçebilir. Hayatın doğum-ölüm-ayrılık gibi zorlu yanlarına katlanmakta güçlük çektiğinizi düşünebilirsiniz. Size göre iki günlük dünyada neden her şey ters gitmektedir. İşte kafanızın içinde bu soru bir türlü cevaplanmamaktadır. Bu da sizi rahatsız etmektedir. İş, psikoloji, sağlık, ileriye yönelik her türlü meseleyi didikleyip durabilirsiniz. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü, sizi engelleyen durumlarla mücadeleden kaçınmamanız gerektiğini gösteriyor. Çünkü bütün bunları devre dışı bırakarak amacınıza ulaşabilirsiniz. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağın etkinlikte ani olaylarla karşılaşabilirsin. Fikirlerini hayata geçirmek için adım atabilirsin.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda kendinize geleceğe karşı güvensiz hissedebilirsiniz. Hedeflerinize yönelmeniz ve sosyal çevre ilişkilerinizi güçlendirmenizle başarı elde edeceksiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yapıcı davranmaya çalışın. Eski konular yeniden gündeme gelebilir. Eğitsel konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından alacağınız fikirler sizi rahatlatabilir. Akşam saatlerinde ortaklı konularda engellemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahiplenme içgüdüleri içinde kendinizle savaş veriyorsunuz adeta. Her alanda arzularınız gerçeğe dönüşmeyebilir bunun için kendinizi yıpratmayın. Zamana bırakın.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yaşamınızda çok daha hareketli olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabiir, yeni arkadaşlar edinebilir ve yeni dostluklar kurabilirsiniz. Teknolojik konulara, yeniliklere merakınız artabilir.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak. Sosyalleşme isteği duyacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmak için plan ve fikirlerinizi uygulamanın zamanı gelmiş bulunuyor.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal olarak çok yoğun olmasanız da doğru eğilimler ve içgüdülerle ikili ilişkilerde ilerleme sağlayabilme fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkinizde ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal soğukluk meydana gelebilir. Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir. Duyguları ve düşünceleri değişken veya aşırı uçlara kayan arkadaşlarınızdan ve yakınlarınızdan uzak durmaya bakın.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 57' 22" R
Ay
Yay
21° 30' 24"
Merkür
Koç
16° 10' 57"
Venüs
Koç
27° 52' 06"
Mars
Balık
27° 45' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 55"
Satürn
Balık
16° 20' 53"
Uranüs
Boğa
22° 12' 09"
Neptün
Balık
28° 49' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 53"
Lilith
Başak
23° 03' 21"
True Node
Koç
15° 27' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>