Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Duygusal konularda ani kararlar almaktan ve sabırsız yaklaşımlardan kaçınmalısınız. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceksiniz. Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlamda bağlarınız güçlenirken yeni planlar yapma eğilimindesiniz. Ancak bu konuda oldukça temkinli olmalısınız ve ani girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda iki farklı eğilim içine gireceksiniz ve bütçenizi dengelemeye çalışacaksınız. Ancak bugün hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu harcamalar uzun sürede sizi zorlayabilir.

Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir. Detayları gözden kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok ilginç bulacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor. Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Artık hafta içindeki o düşük enerjiden eser kalmayacak. Enerjik uyanıyorsunuz. Günün ilk yarısı mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak istiyorsanız sabah saatleri daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde saatler ilerledikçe yavaş yavaş negatif etkiler de kendini göstermeye başlayacak. 17:24 olduğunda Ay-Venüs karşıtlığı ile ilişki hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Venüs'le açısında sonra Satürn ile karşıtlığa devam edecek olan Ay, bugün partnerinize karşı fazla dobra ve net olmanızın kalp kırabileceğini gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi geçmişte bırakıyorsun!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Yüksek bir güce sahipsin. Kimseden yönlendirme alacak bir kişiliğe sahip değilsin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, çalışanlarının bazı taleplerine ılımlı bakabilirsin. İnsanların duygularında bazen abartılı davranışlara kaçıyor olmaları seni rahatsız edebilir. Kendi iç dünyada garip duyguların peşine takılıp gitmek isteyebilirsin. Bazen kendini ?niye bunu düşünüyorum?? derken de bulabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiden gelecek itirafa çok sevineceksin. Çocukların varsa, sürekli telefonla ya da bilgisayarlarıyla meşgul olmalarına sert uyarılarda bulunabilirsin. Bugün uzun zamandır görüşmediğin insanlarla karşılaşabilir ya da onlardan haber alabilirsin. Bu insanlarla ilgili geçmişte kalan sıkıntılar tekrar gündemine gelebilir. Geçmişi geçmişte bırakmaya karar vereceksin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik güzel planlamalar yapmanızda fayda var. Bugün karşılaşacağınız fırsatlar hayatınızda güzel bir yer tutarken motivasyonunuz da yükseltecektir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel girişimlere işaret etmekte. Kendinizle, sağlık ve düzeninizle daha yakından ilgilenebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşama kadar akışta bir gün geçirirken akşam saatlerinde itibaren Ay burcunuzda ilerlerken cazibenize de cazibe katıyor. Yalnızca görünüşünüz ve duruşunuzla bile insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. Lider, yönetici ve cesur yönleriniz dikkat çekici olabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem birini sevmeye hem de kendinizin oldukça sevilmeye ihtiyacı var. Bu dönem gerçekten özel olarak ilgilenilmeye ve bakılmaya ve şefkate ihtiyacınız var. Özel zamanlardan geçiyorsunuz. Yüzünüzün biraz daha fazla gülmesi için yeni meşguliyetler bulmanız gerekiyor.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etme arzunuz yüksek, yanlış anlaşılmamak için dengeyi korumak faydalı olur. Öğleden sonra geçmişten gelen olayları açığa çıkaran koşullar gelişebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay hala sizinle yolculuğunu sürdürürken, duygu ve hislerinizin kılavuzluğunda alacağınız kararlarla mutluluğu yakalarsınız. Partnerinizle sevgi, şefkat duygularını paylaşacağınız bir gün sizi bekliyor. Ayrıca evi düzenlemek, yuva kurmak, aileden kalan antika objelerle evinizin havasını değiştirmek için hemen harekete geçebilirsiniz. Duygularınıza ket vurmadan hayatın doğal ritmine uyum sağlayın.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tamamen duygularınız tarafından yönetileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum sizi, çevre etkenlerine de oldukça duyarlı hale getirecektir. Çatışmalardan ve kavgalardan kaçınıp sakin, huzurlu ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>