Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Çalışma anlayışınız sizi başarılı yapıyor. Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz.

Bazı aile bireylerinizin hamiliğini yapıyorsunuz. Bu konuda önemli bir desteğiniz de yok. Bu vefalı davranışınızda yaşadığınız yalnızlık geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Yakında sizin için yaşamsal önem taşıyan bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz. Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 11:26 Ay-Güneş olumlu görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu  saatlerde  istediğiniz işleri, düzenlemeleri yaparsınız hem de zevkli, tutkulu, arzulu bir şekilde davranırsınız. Hangi konu olursa olsun, her işin üstesinden gelebilirsiniz. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünümü, çocuklar, aşk hayatınız, derinlemesine düşündüğünüz ilişkinizle ilgili her konuda destekleyicidir. İnancınız güçlenir, şifalanırsınız. Varsa eğer bir sıkıntınız kendinizi arınmış, tazelenmiş hissedersiniz. Saat 13:11-21:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yakın çevre bağlantılı her konuda titiz davranmanız, hareketlerinize gayet dikkat etmeniz, hizmet duygusuyla dolu olmanız anlamındadır. Yani ister istemez, her şeyin düzgün bir şekilde yürümesi için elinizden geleni yaparsınız. Yaşadığınız çevredeki bir ufak sorun veya can bildiğiniz insanların başındaki bir problem en az onlar kadar sizi ilgilendirir. Hassasiyetiniz ön plandadır. Fakat bunun altında yatan en önemli sebep, hayatı daha düzgün ve huzurlu yaşamak adınadır. Tabi ki kimi zaman eleştirel davranabilir ve bazı kişileri uyarma gereği duyabilirsiniz. Bu tamamıyla sevgi ve iyilik adınadır. Saat 21:29 itibariyle Ay-Terazi burcu geçişi, ev içinde veya bulunduğumuz ortamda ılımlı bir şekilde hareket etmemizi gerektirir. Farklı düşünceler, farklı kimlikteki insanlarla anlaşmakta bazen zorlanabiliriz. Çabuk karar vermemiz zor olabilir. Bütün olasılıkların gözden geçirilmesinde yarar vardır. Huzur başımızın tacı haline gelir. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışmalardan veya gergin ortamlardan uzak durmaya çalışmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Başkalarının işlerine karışmak için de doğru zaman değil. Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitim ve araştırmaya dayalı çalışmalarınız açısından verimli bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konularda uzmanlaşma fırsatı yakalayacaksınız. Ticari konularda yeni projeler yerine elinizdeki işleri tamamlamaya öncelik verin. Kardeşlere ait konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Fedakarlık göstermeniz gereken durumlar olabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İYİ niyetle sarfettiğiniz bir söz yalnış anlaşılmalara neden olabilir. Pek üstünüze vazife olmayan şeyler yapmayın dargınlıklar yaşanabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 05" R
Ay
Koç
26° 24' 41" R
Merkür
Koç
20° 40' 46"
Venüs
Boğa
08° 50' 40"
Mars
Koç
04° 37' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 56"
Satürn
Balık
17° 06' 51"
Uranüs
Boğa
22° 42' 48"
Neptün
Balık
29° 05' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 45"
Lilith
Başak
24° 02' 38"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>