Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz.

Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir. İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor.

Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz. Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze geleceksiniz, bu sizi endişelendirecek.

Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlemle dolusunuz. Önümüzdeki günlerde hasret gidereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Birlikte geleceğinize dair bazı planlar yapacaksınız. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 18 Ekim- 12 Kasım tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek.  Çalışma hayatındaki yenilik isteğini öne çıkaracaktır. İşimizden memnunsak yeni projeler ve yeni planlar yapmaktan yanayız. Bazılarımız için de yeni bir işin kurulma aşamasını işaret edebilir. Sağlığımızla ilgili konularda parasal harcamaların, yolculukların işaretçisi olabilir ancak bunların da dozu bilinmelidir. Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor. Saat 17:31 Ay-İkizler geçişi, kararsızlık işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun iki yönlü düşünürüz. Tercihimizi yapmakta zorlanırız. Saat 18:10 Ay-Venüs karşıtlığında, ilişkiler,hayatı gibi konuları  akıllıca gözden geçiriniz. Huzurunuz önemli. Bunu hiçbir şeye değişmeyiniz. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek istemeseniz bile, daha sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz. Sağlığınızla ilgili bir sorun görünmüyor fakat, uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir genel kontrolden geçebilirsiniz. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zekânızı ve enerjinizi doğru yerde kullanmanız mevcut plan ve projelerde yolunuzu açacaktır. Pozitif düşünün, pozitif olsun Sevgili Yengeç’ler. Bazı şeyler yolunda gitmese de moralinizi bozmayın ve gayret etmeye devam edin. Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinize karşı tedbirli davranışlarınız onlara değer verdiğinizi gösteriyor. Size karşı çocuksu edalar takınsada onun da sizi sevdiğinden emin olun.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınız devrede olacak. Katılacağınız bir davette diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar biraz daha sosyalleşmelisiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyuna yayılabilecek saatlerde arkadaşlarınızın sorunları ve ağır enerjilerini taşımak zorunda kalabilirsiniz. Kısa bir süre sonra kendinize döneceksiniz.Zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir. Bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır. Kararlarınız ve hedefleriniz, ortaklarınız veya partnerinizin direktiflerine göre şekillenebilir. Hizmet alanınıza giriş yapan Venüs sayesindeilişkilerinizde sağduyu ve barış etkisini göstermeye başlayacaktır.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 36"
Ay
Kova
27° 01' 27"
Merkür
Koç
17° 56' 31"
Venüs
Boğa
03° 48' 54"
Mars
Koç
01° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 28"
Satürn
Balık
16° 46' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 14"
Lilith
Başak
23° 35' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>