Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştrebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı içinde son derece enerjik ve aktif olacaksınız. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıca çevrenizle iletişimleriniz verimli ve akılcı olacaktır. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise iç dünyanıza dönebilir ve bazı endişeler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:29 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu görünüm etkisi altında, kredi veya borç alarak rahatlamak istiyorsanız, bunu çok iyi düşünün lütfen. Aceleyle karar vermeyiniz. Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı özellikle maddi konularda eş veya diğer insanlara uymak zorunluluğu bizi rahatsız edebilir. Borçlarımız varsa, bunlardan kurtulmak, kendi kazancımızla ayaklarımızın üzerinde durmak isteriz. Günün geri kalanında  Kova burcunda ilerleyecek Ay, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir.  Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizi ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, ketum düşünceler içinde olacak ve çevrenize taviz vermek istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak içsel zenginliğinizin artışına neden oluyor.. Bugün, araştırmacı yönlerinizi geçmiş bilgilerinizle birleştirerek, iyi bir sentez oluşturabilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bu gece Çarşamba gününü Perşembe ye bağlayan saatlerde (01.30) civarında Kova burcunda oldukça ilginç bir yeniay oluşuyor. Yeniay'ın oluşumundan hemen sonra burç değiştirerek Balık'a geçmesi ve Güneş'in de Kova'dan çıkıp Balık'taki seyrine başlayacak olması, bu sefer ki yeniayı ilginç kılıyor ve etkilerini de biraz azaltıyor. Dolayısıyla, yeniayı yarın değil bugün ele almak istedim. Bugün kararsızlıklarımız artabilir, belirsizlikler veya dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bazı başlangıçlar yapmak istememize rağmen adım atmakta zorlanabiliriz. Günlük anlamda ve genelde gündem değişiyor. Zihinsel aktiviteler ve alışverişler yerini 30 gün için duygusallığa bırakabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Her zorluğun üstesinden geldiniz, belki çok bunaldınız ama bunda yanlış insan seçimlerinin etkisini unutmayın.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 24" R
Ay
İkizler
00° 29' 34" R
Merkür
Koç
22° 42' 01"
Venüs
Boğa
11° 44' 05"
Mars
Koç
06° 25' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 18' 03"
Uranüs
Boğa
22° 50' 58"
Neptün
Balık
29° 09' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 23"
Lilith
Başak
24° 18' 15"
True Node
Koç
15° 17' 33"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>