Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yandan keyifli gelişmelerin etkisine kapılmışken diğer yandan vazgeçilmesi zor sorumluluk, özellikle ev ve ailenizin beklentileri ikilem yaratabilir. Çalışma temponuzu az da olsa düşürebilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü,ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, yeni ve farklı bir işle uğraşılması, arzu ettiğiniz gelişmelerin hayatınızda belirmesi yönünde etkilidir. Eskimiş, bir işe yaramayan yöntem ve şartlar yerine, şimdi karşınıza arzu ettiğiniz bir fırsat çıkabilir. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, duygusal ihtiyaçlarımızı fazlasıyla önemseyeceğiz. Huzuru yüreğimizin içinde hissetmek ve güven içinde yaşamaktan yanayız. Bu saatlerde kendimizle barışık şekilde işlerimizi yapabilir, etrafımızla bağlantıda bulunabiliriz. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü,hayatında kendi değerlerimizi, kazancımızı, güvenliğimizi, fikirlerimizi önemsemenin işaretçisidir. Bize önem verilmesini, yaptığımız işlerin başarılı sonuçlanmasını isteriz. Daha iyi şartlar altında yaşama arzumuz nedeniyle yeni kararlar verebiliriz. Ben bu kararların iyice gözden geçirilmesini tavsiye ediyorum. Bir şeyler yapayım diye, yanlış bir karar vermeyelim. Duruma iyi bakalım. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, kazanç getirici işlere yönelmeliyiz. İlerisi adına düşünmeliyiz. Hiçbir yararı olmayan, zamanımızı alan ve bir getirisi de olmayan aktiviteler yerine anlamlı bir yol ve hedef belirlemeliyiz. Yeteneğimiz ve potansiyel gücümüze göre tercihte bulunmalıyız. O zaman zorluklar bizi yıldırmayacaktır. Böylece başkalarına değil, sadece kendimize güvenerek ilerlememiz bize fayda sağlar. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş açısından kritik bir gün. Alacağın kararları düşünerek ve geleceğini planlayarak ilerlemek istiyorsun.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurt dışı,eğitim ya da seyahatlerinizle ilgili planlarınızı oluşturabilirsiniz. Bazı dedikodular ya da haberler sizde gerginlik yaratabilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınızdaki değişiklikler sizi güçlendirebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe kapanıksınız. Geçmiş gözünüzün önünde gidip geliyor. Bunun size hiç faydası yok. En küçük aksilikte hırsınızı geçmişte yaşananlarda aramamalısınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Göz önünde bulunacağınız ortamlarda şanslar yakalayacaksınız. Aile hayatınızda da keyfiniz yerinde olacak. Olaylara mantıkla yaklaşacaksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde bulunacağınız ortamlarda şanslar yakalayacaksınız. Aile hayatınızda da keyfiniz yerinde olacak. Olaylara mantıkla yaklaşacaksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilecektir. Huzur ihtiyacınız artabilir. Felsefi konularda ilerleyebileceğiniz, destek ve eğitim alabileceğiniz çok özel etkilere sahipsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ve bilhassa deniz yolculuklarıyla ilgili bilgi toplama, seyahat planı tasarlama gibi keyifli ve ruhunuzu gevşetecek faaliyetlere yönelebilirsiniz. 10 gün boyunca etkili olacak ve mesleki hayatınızda kalıcılık ve istikrar sağlayabilecek bir etkiyle karşı karşıyasınız. Teknoloji kullanımı ve sıra dışı fikirlere açık olmanız gerekebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 55" R
Ay
Yay
20° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 08"
Venüs
Koç
27° 46' 27"
Mars
Balık
27° 42' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 52"
Satürn
Balık
16° 20' 28"
Uranüs
Boğa
22° 11' 53"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 37"
Lilith
Başak
23° 02' 50"
True Node
Koç
15° 28' 07"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>