Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız bugün çok renkli olacak. Sevgilinizle ilişkiniz her geçen gün güzelleşiyor. Ona her gün biraz daha bağlanıyorsunuz. Bugün sevgilinizden güzel sözler duyabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı sorunların üstesinden gelmeyi başardınız. Şimdi rahatsınız ve kafanızdaile ilgili çok fazla problem yok. Bugün kendinizi geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Maddi konularda bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bugün bir süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı tahsil edebilir ve mali olarak rahatlayabilirsiniz.

İnsanlara verdiğiniz bazı sözleri yerine getiremiyorsunuz. Altından kalkamayacağınız işler için insanlara söz vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzursuz olacaksınız. Yapmayı ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Özellikle bir yakınınıza verdiğiniz sözü tutamamanız sizi oldukça sıkıntıya sokacak. Öğle saatlerinde kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Dinlenmeye zaman ayırmalı ve enerjinizi çabuk tüketmemelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Kendimize güvenerek hedefimiz üzerine gidebiliriz. Destekler görebiliriz. Yeniayın oluşumundan 3 dakika sonra Güneş Balık burcuna geçecektir. Kendimizi iyi hissetmeye başlayacağız. Bu Yeniay parasal açıdan bazı meselelerin ele alınışı anlamına gelebilir. İki ayrı yerden gelen bir desteğin işaretçisidir.  Hem kendi girişimlerinizden para kazanmak hem de başkalarından gelebilecek gelirler üzerinde etkili olabilir. Görülüyor ki, bu Yeniay, maddi anlamda sizin bizzat arzu ettiğiniz ve girişimde bulunduğunuz bir işin sonuçlanmasında yardımcıdır. Kazanç anlamında rahatlatıcıdır. Bu Yeniayın oluştuğu bugünkü bir başka görünüm, sağlık, çalışma hayatınız, finansal anlamdaki paylaşımlar yönünde de kolaylaştırıcıdır. İnancınızı güçlendirici, umutlarınızı yükselticidir. Önümüzdeki bir aylık süreçte, inandığınız bir iş, girişim, durum veya gelişme için moral gücünüz yüksek olacaktır. Diyebiliriz ki, bu Yeniay sizin işlerinizi yoluna koymanız, zorlandığınız meseleleri çözüme kavuşturmanız için, ilahi bir yardım ve destektir. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkla tutkuyu karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Jüpiter burcunuzda geri gidiyor. Bugün gizli macera yaşama isteğinize engel koymalısınız. İhtiyacınız olan; sizi engellemeyecek ve yapacağınız işlerde pürüz çıkarmayacak güçlü bir ortak. Beraberlikleri olanlar için, enerji dolu bir gün.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü sağlığınızı olumlu etkileyecek aktivitelere ayırmanızda fayda var. Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız. Aynı zamanda, maddi konularda (burs, kredi, sponsorluk, prim v.b) ya dahayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğiniz iki haftalık süreçte olacaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ani bir fikirle aşk içinde bulabilir ve çevrenizi kızdırabilirsiniz. Sevdikleriniz size karşı güvenlerini yitirebilir. Kendinizi kendinize şikayet etmeye başlarsınız. Bunun önlemini alın.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve yaşam alanınızın düzenlemesine zaman ayırabileceğiniz bugün, ayrıca ofisinizle ilgili değişikliklerde yapabilirsiniz. Aile ilişkilerinizi geliştirmek, aile arası görüşmeler ve ev sohbetleri için uygun olan bugün, akşam saatlerinde yakın ilişkilerinizde ani gerginliklerden uzak durmanız önemlidir.

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karamsar bir yapıya bürünmeye eğilimli olacak ve bunu tüm gün boyunca bastırmak durumunda kalacaksınız. Aksi takdirde, tüm iletişim ve etkileşimlerinizi olumsuzlukla doldurabilir, son derece huzursuz bir gün geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 31" R
Ay
Boğa
27° 48' 56" R
Merkür
Koç
22° 31' 40"
Venüs
Boğa
11° 30' 14"
Mars
Koç
06° 17' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 25"
Satürn
Balık
17° 17' 11"
Uranüs
Boğa
22° 50' 18"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 47"
Lilith
Başak
24° 17' 01"
True Node
Koç
15° 18' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>