Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi mutlu hissedeceğiniz ve olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak yoğun heyecanlar yaşayabilirsiniz bugün. Sevgilinizin size bir sürpriz yapması olası bir durum.

İş yaşamınızda zevkli bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz ve hedeflerinize ulaşmak için azimli olarak çalışacaksınız

Para durumunuzdaki dengeleri iyi ayarlamanıza rağmen bugün bir takım kısıtlamalar yapmak zorunda kalacaksınız. Önümüzdeki günlerde bir takım acil ihtiyaçlarınıza para ayırmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün kararlarınızı alırken başka insanlardan etkilenmemeye çalışın. Çevrenizdeki insanları iyi tanımadan onlara güvenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için bir takım heyecan verici gelişmeler olabilir. Özellikle beklediğiniz bir haberi almak sizi mutlu edecektir. Son dönemde kafanızı meşgul eden bir takım sorunların çözülmesi belki de buna bağlıdır. Bugün kararlarınızda bazı insanların etkisi altında kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde beklemediğiniz bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü,sorunlarıyla mücadele etme arzumuzu işaret ediyor. Biz kazanmak, başarılı olmak ve dilediğimiz şekilde ilerlemekten yanayız. Kimsenin işimize karışmasına, bizi hafife almasına izin vermeyeceğiz. Para kazanmak ve işimize sahip çıkmak bizim için son derece önemli olacak. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, geçen Mayıs ayında ilk kez gerçekleşmişti. Bugün ikincisi, ardından Eylül ayında üçüncüsü oluşacak. İş ortağımız veya eşimizle olan her türlü parasal ilişkimizin gözden geçirilmesi, şartlara, duruma iyi bakılması gereken bir süreçteyiz. Eğer başkaları bize yük oluyorsa veya bizim ihtiyacımız varsa, bugünlerde biraz stresli, tepkisel davranabiliriz. Aynı şekilde onlar da bize karşı böyle bir tutum alabilirler. Bazen de insan ortada bir şey yokken böyle davranabilir. Kısıtlandığını hissedebilir. İsyan edebilir. Oysaki, Uranüs size yeni ve farklı yollar sunuyor. Yeteneklerinizi değerlendirmenizi, hedef belirlemenizi, yaratıcı düşünmenizi söylüyor. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, ailevi ve maddiyatla ilgili konular üzerinde güçlü olmak arzunuzun işaretçisidir. Bu enerji ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi iyileştirecek olana yönelmenin de göstergesidir. Gün boyu yüzünüzde gülücük, gönlünüzde huzur daim olsun. Kalben sevgilerim her dem sizlerle olsun.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi isteklerini ve ihtiyaçlarını önceliğinde tutarak hareket ettiğin bir gün. Olasıkazalarına dikkat etmelisin. Bugün aksilikler peşini bırakmıyor. Birileriyle münakaşaya girmek istemiyorsan, hatalarını nasıl telafi edeceğine odaklanmalısın. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Yengeç burcuysan, hatalarını sorgulayabilirsin. Gün içerisinde katılacağın davetler ve tanışacağın kişiler, ufkunu açacak. Anne ailesinde yaşanan küslüklerin son bulmasıyla, rahatlayacaksın. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşının ilişkisine dair anlatacakları, büyük bir şaşkınlık yaşamana neden olabilir. Yeteneklerini keşfedeceğin etkinliklerle ilgili araştırmalar yapabilirsin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz önemli farkındalıklar yakalamanız olası gözüküyor. Aynı zamanda bugün önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi başarırsanız geçmişte kaçırmış olduğunuz bir kariyer öykünüzü yeniden yapılandırabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın artacağı bir gün olur. Uğraştığınız işlerinizde yeniden harekete geçmek farklı başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Aileniz ve evinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Evinizle ilgili yenilikler yapmayı düşünmeniz mümkün. Gün içinde hedeflerinize ulaşmak için başkalarından destek alabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş konusunda ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Evli arkadaşınızın sizle dertleşmesi kafanızı karıştırabilir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üretkenliğinizin ve yaratıcılığınızın arttığı bugün, hayallerinize yer verin ve hayal gücünüzü kullanarak yeni hedefler belirleyin. Bugün kendinize çok faydalı olacak eşyalar satın alabilir, maddi konularda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız her olayda kendinize güvenin ve bugüne kadar yaptıklarınızı, sabrınızı, emeklerinizi göz önüne alarak, kararlı tavrınızdan vazgeçmeyin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki değişimler, parasal harcamalarınızı hızlandırabilir ve size bu alanda risk aldırabilir. Ödemelerinizden kaynaklı olarak sosyal ortamlarınızda kolay tepkiler vermeye ve kendinizi kontrol etmeye zorlanabilirsiniz. Bir arkadaşınızın başına gelecek bir olay sizi etkileyebilir. Bu dönemde kimseden borç almayın ve vermeyin

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, yaşam yönünüzde ani değişiklikler meydana getirebilir. Sürprizlere açıksanız bu hızlı değişime ayak uydurmak belki de size iyi gelir. Arkadaşlarınızla aniden biryapmaya başlayabilir, ayrıcahayatınızda rutin giden koşullarda değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Akışta kalmayı seçin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>