Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aydınlanmasını istediğiniz bir konu bir süre daha açığa çıkmayacak. Bu konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

Evinizle ilgili yapmak istediğiniz bir değişiklik size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Önceden ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekebilir. Belki de bazı ihtiyaçlarınızı ertelemelisiniz.

Etrafınızda olup bitenler sizin için çok önemli ama bunlara önem verdiğinizi göstermediğiniz taktirde kim bilebilir. Daha açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var. Ama çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, sizin dostluğunuzdan yararlanılmasına da neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, aile, çocuklar, aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sevdiklerinize aşırı düşkünlük ön plandadır. Hatta çok daha fazla tutkulu davranırsınız. Bu çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda da böyledir. Derinlikli düşünürsünüz, geleceklerini sağlam temelli kurmak istersiniz. Geçmişte yaşananları göz önüne alarak daha dikkatli bir incelemede bulunursunuz. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz. O zaman hem mali, hem sağlık hem de geleceğiniz açısından düşünmeyi unutmayınız. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kıskançlık duygun artıyor! Bugün fiziksel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Bu durum eşine ya da sevgiline karşı alıngan olmana neden oluyor. Duygusal iletişimde olduğun kişiyle aranda sosyal medya yüzünden kıskançlıklar oluşabilir. Güven ilişkisinin karşılıklı oluşması gerektiğini unutmamalısın. Akşam saatlerini alışverişe ayırabilirsin. Uzun zamandır almak istediğin kıyafet defolu çıkabilir. Bugün uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla plan yapabilirsin. Eski günlere olan özlemin yeni kararlar almanı da sağlayacak. Ayrıca ruhsal anlamda rahatlanmana yardımcı olacak meditasyon, terapi gibi ufak destekler mutlaka almalısın. Evde tadilat yapalım derken işin boyutu büyüyebilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız veprojelerinizle ilgili güzel gelişmeler ve başlangıçlar oluşabilir. Gündelik yaşamınızı değiştirmek istediğiniz planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ya da toprağa ait konularda yenilikler gündeme gelebilir. Ailevi konularda daha atılgan ve mücadeleci olabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DIŞ görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından dikkat çekici olabilecek bu güne bolca görüşme, kısa yolculuk ve ziyaretler damga vurabilir. Kendinizi renkli ve canlı şekilde ifade edebilir, sözlerinizle cezbedici, ikna edici olabilirsiniz. Ancak Merkür retrosu devam ederken dil sürçmelerine dikkat etmelisiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısı yetişmeyen işler nedeniyle hareketli geçebilir. Bir süredir devam eden ailevi meseleler kendi seyrinde sonuçlanabilir. Akşam saatlerinde derinleşme içe dönme huzur ihtiyacınız artar.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok daha tedbirli ve sakin davranabileceğiniz bir gün. Olayları akışına bırakacak ve çok daha farklı istekler içinde bulunduğunuz halde sorunların kendiliğinden çözümlenmesini bekleyeceksiniz. Parasal sorunlar çıkabilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 08" R
Ay
Balık
00° 05' 03"
Merkür
Koç
18° 03' 34"
Venüs
Boğa
04° 04' 49"
Mars
Koç
01° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 47' 33"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Başak
23° 36' 54"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>