Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız bir gün. O da ilgisini ve sevgisini belli etmekten hiç kaçınmıyor. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk için plan yapabilirsiniz. Yolculuğunuz gerçekleşirse sürprizlere hazırlıklı olun.

Eski işinizi, konumuzu ve rahatlığınızı arıyorsunuz. Aklınız hala orada. Bugün eski işinizle ilgili bir tüyo alabilirsiniz. Ama kısa vadede birdeğişikliği gözükmüyor. Elinizdekini iyi kullanmanız için önerilere ihtiyacınız olabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırımın yanlışlığı ortaya çıktı. Şimdilik para kaybettiniz sayılır ama gelecekte fazla bir zararınız olmayacak. Yükünüz arttığı için geçici bir zorluk yaşıyorsunuz. Düzelmesine az kaldı.

Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınız sizden şikayetçi ve hepsinin ortak düşüncesi sizin vefasızlığınız. Yaşadığınız yeni ilişki nedeniyle ihmal edildiklerini düşünüyorlar. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemiyorsunuz., bu da her zaman çeşitli kırgınlıklara neden oluyor. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftaya saat 02:36 itibariyle etkili Mars-Pluto olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Partneriniz veyaortağınızla ilgili konulardaki düzenlemeleri işaret ediyor. Güven olgusunu her alanda önemseyiniz. Saat 02:56 Ay-Satürn görünüm etkisinde özgür olmadığınızı ve .aşkalarının sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünürsünüz. Bu durum sizi yorar ve üzer. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Saat 12:13 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. Saat 14:12-17:26 arasında Ay-Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek. Gerek ilişkiniz ve gerekse ortaklarınızla olan her türlü paylaşımınızda herhangi bir yön belirlemekte zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle aranızdaki sorunları ele alarak çözüme kavuşturmak mümkün olmayabilir. Saat 17:26 Ay-Balık burcu geçişi, başkalarının duygularını anlamınızda, sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda ulvi bir enerjidir. Empati gücünüzü yükseltir, insanlara destek olmanızı sağlar. Birilerinin dertlerini dinleyebilir, kendi sorunlarınızı bile unutabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda deniz kenarında yürümek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Maneviyat yönünüz bu enerji sayesinde bir hayli yoğundur. Her şeye rağmen yaşamı sevgiyle kucaklayabilirsiniz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel görüntünle çok daha fazla ilgilendiğin bir gün. Tüm gününü kendine ayırmak isteyeceksin.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli idealleriniz için emek vereceğiniz planları oluşturma zamanı. Yakınarak yaşamaktan vazgeçin. Yaşamın keyfine varın!

2 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi daha sıkışmış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda yenilenmeye gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde yeni konular daha fazla ilginizi çekebilir. Duygusal anlamda zorlandığınız durumlar ortaya çıkabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi oluşumlarınızı yapılandırmak için olumlu bir zaman dilimi.İlişkilerde karşı tarafın sorumsuzluklarından dolayı gergin konuşmalar oluşabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya maddi konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. Ailenizin sorumluluklarınızı siz üstlenebilirsiniz. Harcamalarınız yüksek olsa bile, sevdiğiniz insanlar zorlandığınızda sizi destekleyecekler.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tedirgin ve karamsar düşünceler içinde bulunsanız bile bunları yansıtmayacak ve çalışmalarınızı önceden belirlediğiniz gibi sürdürmeye devam edeceksiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkacak sorunları büyütmeyin.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>