Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız durağan. Çünkü fazla seçici davranıyorsunuz. Sizin için fiziki özellikler önemli. Bugün yakın bir arkadaşınızdan yarın biriyle tanıştırılma haberi alacak ve bu gece yarının merakıyla yatacaksınız.

Sorun yumağı haline gelen bir konuda değişik görüşleriniz var. Bayağı değişik oldukları için, belirtip belirtmemekte kararsızlık çekiyorsunuz. Ama sorumluluklarınız adına bunu yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

Yakaladığınız bir fırsatı iyi değerlendirdiniz ve sabırlı davrandınız. Bütün bunlar sizin ekonomik anlamda bir iki basamak yükselmenizi sağlayacak. Günün geç bir saatinde bir para tartışmanız var.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz bir olayın içine size düşen sorumluluktan fazla giriyorsunuz. Bu yaklaşım üstünüzden bazı sorumlulukların alınmasına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde tanıştırıldığınız biri, sizden övgüyle bahsediyor. Onunla yakın zamanda bir alışveriş içinde olacak, ilişkiyi geliştireceksiniz. Aile içinde süren bir tartışma, kısa sürecek bir küskünlükle bitebilir. Bu konuda biraz üzüntüleriniz olacak. Özel bir günün hazırlığı içindesiniz. Bu özel günün anlamını sonradan daha iyi kavrayacaksınız.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Yay burcu geçiş etkinliğinde güne adım atıyoruz. Fikirlerinizi savunursunuz. Güçlü olduğunuzu göstermekten yanasınız. Liderlik yapabilir ve her şeyde öncelik hakkının kendinizden yana olduğunu düşünürsünüz. Araştırır, bilgilenirsiniz Saat 12:20 Ay-Venüs karşıt etkisinde, çevrenizle olan her türlü temasında güçlü görünme arzunuz yükseliştedir. Bu karşıtlık herkesin kendi payına düşünmesi ve hareket etmesi sonucu yaşanabilecek ilişki sorunlarını işareti olabilir. Bazı kişilerin samimi olmayan tavırlarına şahit olmanız mümkündür. Saat 14:31 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizi kısıtlayan sorunları aşma arzumuzun işaretçisidir. Güvence o denli kıymetlidir ki, bu olmadan huzur bulmak zordur. Bu nedenle, paramızı, ailemizi, değerlerimizi korumak ve kollamak isteriz.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, bugün yabancılarla yapacağın işlerde öne çıkacaksın. Özellikle dil farklılığını aşmak için kendine güveninin tam olduğu bir gündesin. İş arayışı içinde olan bir Yengeç burcuysan, özgeçmişindeki iletişim bilgilerini kontrol etmende yarar var. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin bilmediğin bir yönüne tanıklık edebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesindeki kişilerle yaşadığın sorunları, kardeşine ya da arkadaşına anlatabilirsin. Akşamı kendine ayırabilir, evde film izleyebilirsin.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bırakmış olduğunuz gizli aşk hikâyeleri hayatınıza bomba gibi düşebilir var olan düzeni korumaya çalışırken kalbinize söz geçiremeyebilirsiniz. Ancak biten bir olayın üstünü kapatmak sizin için daha doğru sonuçlar doğuracaktır. Mantıklı bir şekilde düşündüğünüzde duygularınızın ne kadar geçici olduğunu daha rahat anlayabilirsiniz.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda güçlü kişilerle irtibata geçebilirsiniz. Onlardan alacağınız destekle işlerinizi daha rahat halledebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullar gününüzü etkileyebilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha özenli olmalısınız. İlerleyen saatlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi rahatlatacaktır.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yaşadığınız her soruna karşı gerçekçi davranmanız ve olayları tek yönlü düşünmemeniz için uyarıyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda gerçekleri kabullenerek vereceğiniz her türlü karar sizleri olumlu etkileyecek. Eğitim hayatı devam eden Yengeç'ler bugün öğretmenlerinizin görüş ve uyarılarını dikkate almanız ilerleyen günlerde yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinize karşı rahatsızlıklarınızı ifade ederken gerçekçi davranmanız gerektiğini unutmayın. Bekar Yengeç'ler anlık kararlar pişmanlıkları beraberinde getirebilir…

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sevdiğinizle birlikte keyifli programlar yapacak, birlikte çok hoş vakit geçireceksiniz. Parasal konulara yönelik istek ve niyetlerinizi de ona anlatabilir, onun desteğini alabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda kontakt halinde olduğunuz kişilerle etkileşimleriniz çok iyi olacak. Ortaklık yaptığınız insanlardan destek görebilirsiniz. Birçok insanın ilgisi üzerinizde olacak.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayatınız son dereceli hareketli geçer bugün.İş ortamınızda yen kişilerle tanışabilirsiniz. Ortak bir iletişim grubuna dahil olarak yeni fikirleri hayatınıza dahil edeceksiniz.

2 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili olarak olumlu etkilerle karşılaşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar, faaliyetlerinizi yakından takip edebilirler ama gözlerin üzerinizde olması, sizi strese sokmak yerine, motivasyon etkisi yaratabilir.

2 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 58' 55" R
Ay
Yengeç
00° 43' 16" R
Merkür
Koç
24° 50' 20"
Venüs
Boğa
14° 25' 10"
Mars
Koç
08° 05' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 54"
Satürn
Balık
17° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 58' 34"
Neptün
Balık
29° 12' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 22"
Lilith
Başak
24° 32' 46"
True Node
Koç
15° 05' 53"
Son Güncelleme : 11/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>