Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve bu gerginlikleri özel yaşamanıza da yansıtacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri sizi düşündüren olaylar bugün daha fazla ön plana çıkabilir. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmadan istikrarınızı korumaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda dikkatli davranacağınız ve harcamalarınızı dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili kaynakları arttırarak maddi durumunuzu da sağlamlaştırmayı başaracaksınız. Karşınıza yeni bazı teklifler çıkabilir, bu teklifleri çok iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızda dikkatli davranmalı ve yeni girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız. Sorumluluklarınızın artması sizi olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıyı ve başarısızlığı çok uç duygularda algılıyorsunuz. Bunun iddialı bir bakış olduğu düşüncenizin yanılsama olduğunu göremiyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz birçok yeteneğiniz var. Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, sizi sandığınızdan da fazla yoruyor. Düşlerinizle gerçekler arasındaki mesafeyi kısaltmanız gerekiyor.

29 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:11 itibariyle Ay-Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kafamızın içinde bazı sorular belirebilir. Sözgelimi sevgilimizle düzgün ve seviyeli bir ilişkimiz var mıdır? Hayatımızda yer alan insanlar ne kadar güvenilirdir? Böyle bir kuvvetli enerji altında, içinde yaşadığınız çevre üzerinde etkili olma arzunuz yoğundur. Güç ve dayanıklılık gerektiren işleri kolaylıkla başarmanız mümkündür. Eğer birileri sizi geçmeye veya sizin üzerinizde baskı uygulamaya kalkışacaksa buna itiraz edeceğinizi bilmelidirler. Fikirlerinizi uygulama arzunuz yüksek olduğu için, mücadeleci bir kişi profili çizebilirsiniz. Israrla her durumu takip ederek sonuca ulaştırabilirsiniz. Tutkularınız özellikle aşkla alakalı mevzularda yükselişe geçer. Saat 13:04 Güneş-Satürn görünümü, hedef belirlemenin ve bu hedefi başarılı şekilde gerçekleştirmenin işaretçisidir. Bu gücü ve güveni kendimizde buluruz. İlişki kurduğumuz kişiler bizi destekler. Dostluklarda güven unsuru çok önemlidir. beraberlikte üzerinde durduğumuz en önemli nokta, aynı yolda ilerliyor muyuz, birbirimize güveniyor muyuz sorusuna açık yüreklilikle evet diyebilme arzumuzdur. Bu görünüm, bu yönde gayet olumludur. Ne istediğimizi belirleriz, neyin yanlış gittiğinin farkına varırız.

29 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşından alacağın davet bugün neşeni yerine getirecek.

29 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlara hatalarını anlamaları için biraz zaman vermek isteyeceksiniz. Sosyal medya ve iletişim bugün yaşamınızda aktif bir rol üstlenecektir. Mazide kalmış kişi veya kişilerle bağlantı kurabilir ve eski anıları tekrar canlandırmak adına büyük bir çaba sarf etmeyi göze alabilirsiniz.

29 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Akrep burcuna ilerleyen Ay, sevdiklerinizle ilgili konulara ve duygularınızı ortaya koyabileceğinize işaret etmekte. Ancak duygusal alanda aşırı abartılı da olabilirsiniz.

29 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizleri tüm güzellikleri ile kuşatıyor adeta. Yeni girişimler yapmayı düşünüyorsanız bugün biçilmiş kaftandır. Özellikle sanatın her hangi bir dalı ile ilgileniyorsanız büyük projeler içinde yer alabileceğiniz fırsatlar söz konusu olabilir. Bugün ailenizle ilgili konuları gündeminize alabilir ve sıkıntı ettiğiniz bir çok şeyi aşacağınız olumlu ortamlar yaratabilirsiniz. Evli Yengeç'ler eşinizden gelecek hoş bir sürpriz ona olan yaklaşımınızı çok daha içten bir hale getirebilir. Bekar Yengeç'ler bugün karşı cinsin aşk itirafı ile karışık fakat keyifli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

29 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlar atacağınız adımları destekleyecek. Hafta içinde yaşadığınız olumsuzluklar geride kalacak. Özel hayatınıza zaman ayırın.

29 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla bu gün ortak birprojesine girmek için karar verirsiniz. Eski dostlarlayapmak sizin güven duygunuzu destekler. Pazar akşamını yeme içme ile bir şölene dönüştürün.

29 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta tutku ve heyecanlar öne çıkabilir. Ancak karşı tarafa yönelik güven duygunuzu da sorgulayabilirsiniz. Beklenti ve isteklerinizde ısrarcı olmamaya dikkat etmeniz gerekebilir.

29 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 50' 49" R
Ay
Terazi
23° 14' 18" R
Merkür
Boğa
06° 15' 15"
Venüs
Boğa
25° 43' 51"
Mars
Koç
15° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 02"
Satürn
Balık
18° 06' 25"
Uranüs
Boğa
23° 30' 34"
Neptün
Balık
29° 26' 20"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 34"
Lilith
Başak
25° 33' 56"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>