Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özgürlük hislerinizin artacağı ve sizi sınırlayacak bağlardan kurtulmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak da özgürlük arayışı içinde olacaksınız ve sevgiğiniz kişiyle aranızdaki iletişimler bu doğrultuda gelişecektir. Hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz ve sevgi isteğinizde artış olacaktır. Küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece aktif olacağınız ve yeni fikirler geliştrebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe ilişkin beklentilerinizi yeniden değerlendirecek ve kendinize yeni hedefler belirleyebileceksiniz. İş yaşamınızda yenilikler yapabileceğiniz ve yeni projeleri gündeme getirebileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve bazı kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konulardaki beklentilerinizi yüksek olması yeni hedefler belirlemenize yol açabilir. Size kazançlar getirecek konularda yeni fikirler geliştirebilir ve atılımlar yapabilirsiniz.

Yaşamınızda bazı yenilikler yapabileceğiniz ve ilginç düşünceler üretebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olabilir ve ilginç ortamlarda bulunabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gündür yaşadığınız gergin bekleyiş mutlu bir haberle noktalanacak gibi. İnsan ilişkilerine yarı güvenli bakışınız, size diyalog sorunları yaşatabiliyor. Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz. Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan birtakım sorgulamaları getirebilir.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler uyum, huzur ve paylaşıma önem vermeniz gereken Ay-Terazi burcu geçişiyle güne adım atıyoruz. Kimlerle ilişkiniz olduğunu, nelere ihtiyaç duyduğunuzu bundan sonrası için hayatınızda neleri arzuladığınızı gözden geçirirsiniz. Problemlerin üstünü kapatmazsınız. Ancak negatif insanlardan, çözüm bulmayıp yokuşa sürenlerden uzak durmak istersiniz. Saat 18:19 Ay-Pluto görünümünde, durumunuzu ve problemlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Saat 20:17 Ay-Mars görünümünde evimiz içinde bir takım sorunlar nedeniyle huzursuz olabiliriz. Anlayışa, huzura, sevgiye olan özlemimiz artar. İsteriz ki, partnerimiz anlayışlı olsun veya insanlar huzurumuzu kaçırmasın.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında şu sıralar meydana gelen gelişmeler, alışkanlıklarını bozabilir. Değişimi sadece dışarıda değil kendi içinde de hissetmeye başlıyorsun. Ne zamandır ailenle yeterince vakit geçiremediğini düşünüyorsan, bugünü onlara ayırabilirsin. Sosyal medyada, bir arkadaşının yaptığı paylaşımlar şaşırtabilir. Akşamüzeri yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilir, keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan; sevgilinle sanatsal-kültürel etkinliklere katılabilirsin.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gideceğiniz aile toplantısında gergin anlar yaşayabilir, bazı noktalarda uzlaşmacı tutum sergilemeyebilirsiniz. Aynı zamanda özel ilişkilere baktığımızda partnerinizle aranızda da bazı fikirler ayrılıkları ruhunu yıpratabileceğinizi gösteriyor. İletişim noktasında zorlu etkiler mevcut.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, evinizle ve ailevi konularla daha yakından ilgilenebileceğinizi gösteriyor. Ancak evde daha sabırlı ve dengeli de olmaya bakmalısınız.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öz gezegeniniz Neptün ticari hayatınıza savaş katar gibisiniz. İnsanlarla iletişim kopukluğu yaşadığınızın farkında bile değilsiniz. Bu kadar hırslı olmamalısınız. Olacak işlerinizde de aksilikler çıkarabilirsiniz.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle bir araya gelebilir, onların sorun ve konularına karşı daha duyarlı davranabiirsiniz. Yemek ve beslenme konularına duyduğunuz ilgili bugün mutfakta epeyce vakit geçirmenize yol açabilir.

28 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin veya aile hayatınızın detayları öne çıkmaya başlayacak. Günlük rutin işlerinizi kolay organize edeceksiniz. Şansınız gün boyunca yüksek olacak.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu partnerinizle aranızdaki gerginliği ortadan kaldırmak için ayırın. Baş başa yiyeceğiniz bir yemek ya da sevdiklerinizle birlikte olacağınız bir dost daveti ikinize de iyi gelir.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sabah ilk fark ettiğiniz şey, duygularınız güçlenmiş olduğu ve kontrolünüzü ellerinde bulundurdukları olabilir. Çevrenize karşı fazlasıyla hassas yaklaşımlarınız olabilir. Olumsuzluklardan gereğinden fazla etkilenmemeye çalışın.

28 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 58' 26" R
Ay
Terazi
24° 49' 52" R
Merkür
Boğa
06° 26' 37"
Venüs
Boğa
25° 53' 35"
Mars
Koç
15° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 42' 54"
Satürn
Balık
18° 06' 55"
Uranüs
Boğa
23° 31' 01"
Neptün
Balık
29° 26' 31"
Plüton
Kova
02° 01' 52"
Chiron
Koç
21° 43' 57"
Lilith
Başak
25° 34' 49"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>