Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Evet birtakım sorumsuzlukları oluyor, ama siz de biraz büyüttüğünüzü kabul etmelisiniz.

İşinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Bu hem işlerin çokluğundan hem de yakında istemeyi düşündüğünüz büyük bir avanstan kaynaklanıyor. Bu şekilde devam ederseniz, bu avansı alabileceksiniz.

Para sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Bugünlerdekitemponuz sizi şimdiden silkelemeye başladı. Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapacağınız bir araştırma, tıkanıklık yaşadığınız konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştirecek. Bazı etkilenmelerin de katkısıyla, bu konuda değişik düşünceler içine gireceksiniz. Bir gelişmeyi sabırla bekliyorsunuz. Bu gelişme bugünlerde gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 30 Nisan saat 03:58 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, kendi iç derinliklerinizle temasınızı sağlarken, güven duygusunu dışarıda aramak yerine, kendinizde bulmanızı işaret ediyor. Aşk ile yaptığınız her şey, önem verdiğiniz her insan, bu ister sevgili, ister çocuk, ister işiniz olsun, gelişim ve büyümeleri için çabalıyorsunuz. Dışarıda mücadele verirken, gücünüzü test eden meseleler olabilir. Bunlar sizi yıldırmasın. Çünkü insan eğer isterse yapamayacağı bir şey yoktur. Ancak sürekli bir şeyleri didiklemek, korkmak, kaybedeceğim diye kendinize yüklenmek yanlıştır. Bilakis İnancımız, ideallerimiz, hedeflerimiz önemli. Bu Dolunayda, harcamalara dikkat edin. Birileri mutlu olsun diye kendinizi hırpalamayın. Yeni yollar, çözümler için arayışınızı sürdürün. Bunlar olumludur. Bir zaman süreci var önünüzde. Eşinizden,ortağınızdan destek görebilirsiniz. Fakat önünü görmediğiniz yollara, riskli işlere kalkışmayın. Mars-Oğlak burcunda, dışarıdaki mücadelenin göstergesidir. İşinize odaklanacaksınız. Sorumluluk duygunuz yükselecek. Girişimde bulunacak, daha iyi şartlarda yaşamak için emek vereceksiniz. Venüs-İkizler burcunda, psikolojik ve bedensel sağlığınıza önem veriniz. Dedikodu, vesveseden uzak durunuz. Şu şunu demiş, bu bunu söylemişe kafayı takmanın zamanı değil. Berat kandilimiz hepimizin hayatında yeni ufuklar açılmasına vesile olsun. Gönül dolusu sevgilerimle,

30 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde yorucu ama öğleden sonra sürprizli bir gün seni bekliyor. İş yerindeki bir toplantı veya bir proje gelişimi esnasında ortaya attığın fikirler üstlerinin dikkatini çekecek. Özel hayatın vehayatındaki fikirlerin gelecekle ilgili önemli gelişmelere gebe olacak. Eğer yurtdışı firmasında çalışıyorsan bazı gelişmeler yüzünü güldürüyor. Uzun süredir beklediğin birneticeye kavuşabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesi ile ilgili birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, yeteneğini farklı bir alanla birleştirmek isteyebilirsin.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte kalmış bazı borçlar ve alacaklar bugün itibariyle size sorun yaşatabilir. Unuttuğunuz ödemeler olabilir. Bu gibi durumlara karşı önlem almalısınız. Geleceğe dair planladığınız bazı finansal girişimleriniz göründüğü gibi olmayabilir. Bunların araştırmasını iyi yapmanız gerekmekte.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyu kendinizi iyimser hissedebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi oluşturacak. İlişkilerinize yükleyeceğiniz beklentiler, gerginliğe yol açabilir. Spekülatif konulara karşı dikkatli olmalısınız. Abartılı şeylerden uzak durmaya çalışın.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, bir türlü karar veremediğiniz konular üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik şekilde gelişen ilişkilerin içinde sizin aşk hayatınız da hız kazanacak. Spekülatif ve sanatsal işlerinizde de son derece önemli sonuçlar karşınıza gelebilir.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal hayatınızın etkisinde kalacağınız bir haftaya adım atıyorsunuz.Kalbinizde sakladığınız derin hisleri sevdiğinize karşı su yüzüne çıkarma zamanı. Çocuğunuzun isteklerine kulak vermelisiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünceleriniz, uzak geleceğe ve uzak geleceği şekillendirecek olan planlarınıza odaklanabilirler. Bakış açınızı da genişletebilir, daha yenilikçi bir yapıya büründürebilirsiniz. Yeni fikirler bulma ihtimaliniz de vardır.

30 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>