Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha dışa açık, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı bir tavır sergilemenizde yarar olacak. İlişkinizi biraz daha içtenlikle yaşayarak içe kapanmış, küskün görüntünüzden arınabilirsiniz.

Veriminiz,dışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir. Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı.

Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Ekonomik durumunuz, sizin dışınızdaki bir gelişmeyi doğru değerlendirip katılmanız halinde, birdenbire atağa kalkabilir.

Kendinize zaman ayıramadığınız yolundaki yakınmalarınız, o kadar çözümsüz görünmüyor. Koşulları biraz zorlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir. Önümüzdeki günlerde kendi bakış açınızla değerlendirerek, bir olayı olumlayacaksınız. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değişik bakışlar karşısında değerlendirmenizde ısrarcı olacaksınız.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunayda, ilişkide sorunların çözüme kavuşması, karşılıklı anlayışla mümkündür. Yeter ki, çiftler olarak buna açık olun. Bugünlerde bir hayli duygusalsınız. Partnerinizin size olan hislerini merak ediyorsunuz. Onun mesafeli duruşu sizi rahatsız etmesin. Bu zorlayıcı bir Dolunay değil. Bilakis birbirine bağlı çiftler için olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Yeni biriyle tanışanlar, önümüzdeki iki hafta önemlidir. Karşınıza çıkan kişiyi iyice gözlemleyin. Özelliklehayatı, ailesiyle ilişkisi, daha önce bir ilişki yaşamış ise neden bitmiş bunları iyice anlayın. Bu Dolunay öncelikle sorumluluk vurgusu yapıyor. Bu ister ilişki ister kendinizle alakalı olsun fark etmez. Önemli olan kimseye güvenmeden ayakta durabilmektir. Eşiniz, sevgiliniz veya bizzat başkaları aracılığıyla kendimizi tanımış oluyoruz. Gördüğümüz baskı veya zorluklar bizi uyarıyor. Yaşanan gerginlikler aslında kendi isteklerimizle başkasının bizden beklentileri arasındaki dengeyi yeniden sağlamak için bize ışık oluyor. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ilk Dolunay'ı meydana gelirken düzen istediğin konularda para harcamaktan çekinmeyeceksin.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilere dair önemli zaman dilimlerindesiniz. Ciddi kararlar alıp bunları uygulamaya koyabilirsiniz. Parasal konularda ise ilişkilerinizi rayına sokmanız gereken bir gün. Gizli kalmış konularınız artık görünür bir hâl kazanabilir, dikkat.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylara karşı savunmacı davranabilirsiniz. Bedensel konular daha fazla gündeme gelebilir. Dalgın olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gerçekçi olmanız gereken bir gündesiniz. Farkındalığınızın arttığı konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Duygusal konularda değişiklikler olabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün burcunuzda bir dolunay gerçekleşirken yaşamınıza dair farkındalıklar yaşayabilir ve bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Duygusal hassasiyetleriniz öne çıkabilir, ilişkilerinizin getirdiği sorumlulukları daha güçlü hissedebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve isteklerinizi göz ardı etmeden, güvenliğinizi ve sağlığınızı mutlaka önemsemelisiniz. Bugün, hayati kararlar devrede olabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Dolunay yeni yıla damga vuracağınızın adeta habercisi niteliğini taşıyor. Aileniz, işiniz, istekleriniz, başarılarınız, kararlarınız ve seçimleriniz mercek altında. Tüm bu önemli temaları masaya yatırarak hayatınızda radikal değişimler yaşayabilirsiniz. Ektiklerinizi biçmenin keyfini sürün. Zorluklar, sorumluluklar sizin gücünüzü ortaya koyacaktır.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Keyifli ve rahat olacağınız bir gün. Büyük istekler duyabilir, farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Ancak, bunları gerçekleştirmek size zor gelecek. Duygularınızı denetim altına almak ve olayların gelişmesini beklemek sıkıntı verici olabilir. Biraz rahat olmaya çalışmalısınız.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>