Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz size mutluluk veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin aşk diye tanımlanması sizi şaşırtıyor.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor.

Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olduğunu düşünüyorsunuz. İhmal etmek problemi büyütebilir. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bu işi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken evlilik, beraberlik, ortaklıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bire bir her türlü ilişkinizde uyum ve denge peşinde olabilirsiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:52 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, bir işe yaramayan ve devam ettikçe sıkıntı yaratan her şeyden uzak durmak istersiniz. Saat 06:35 Ay-Uranüs görünümü, fedakarlık yaptığımız halde, istediğimiz maddi-manevi desteği görememek, huzursuzluğa yol açabilir. Saat 07:23 Ay-Mars kavuşumu, üstünüzde baskı kurabilecek kişi veya durumlara karşı tavır almanızı sağlar. Özellikle eş,veya başkalarıyla olan ortaklıkta para v.b paylaşımlar sorun yaratabilir. Birbirine söz geçirmeye, üstünlük taslamaya kalkmaları soruna yol açabilir. Saat 08:59 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek gerektiğini, yapmak istediklerinizi tüm ayrıntılarıyla ele alırsanız, kafanızın karışmayacağını vurguluyor. Saat 16:45 Ay-Venüs zorlu görünümü, partnerinizle her anlamda anlaşmak için geçmiş mevzuların çözülmesi lazım diyerek sizi uyarıyor. Şu an her şey ayakta gibi. Hiçbir şey belli değil gibi. Bu saatlerde sakin olmakta yarar var. Yüzünüzü gülümseten bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketliortamı, bazı konulara odaklanmanı zorlaştırabilir. Öyle kiyerinde konuşulan konulardan en son senin haberin olacak. Emeklerinin karşılığını maddi-manevi alıyor olmak, seni epey tatmin edecek. Sorumlu olduğun konuları tekrardan gözden geçirmek ve toparlamak isteyebilirsin. Eğer aklında biri varsa telefon ya da kısa bir mesajlaşmayla, ani ve hızlı bir buluşma gerçekleşebilir. Fikirlerini dikte etmeye çalışanlara karşı, madalyonun ters tarafını göstermen gerekebilir. Eski bir dost,arkadaşı ya da yıllardır görmediğin bir okul arkadaşının bulunduğu gruba dâhil olacaksın. İlişkisini yeni noktalamış bir Yengeç burcuysan bu durum sana yeni bir ilişkinin sinyalini verebilir. Yaşadığın hayal kırıklıklarına artık bir yenisi daha eklenmeyecek.

20 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki dengelerin heyecan verici noktaya ulaştığı bugünlerde her yönden kendinizi iyi hissediyor olabilirsiniz.Aynı zamanda çalışma hayatınızla ilgili görüşmeler olumlu yönde ilerleyebilir.

20 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak başarılara başarılı olabilirsiniz. Ancak gün içinde zaman zaman duygusal dalgalanmalar yaşamanız da mümkün. Ortaklaşa konularda, özellikle maddi alanda bazı güvensizlikler yaşamanız mümkün. Dostlarınızla buluşmak bir etkinliğe katılmak size iyi gelebilir. Duygularınızı daha çok paylaşmayı denemelisiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle de ailenizle ilgili problemleriniz sizi yorabilir.

20 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Grup faaliyetlerinde bulunmak size farklı bir güç verecek. Enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. kendinize olan güveniniz artacak. böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler de çok daha yoğun ve sıcak olacak. Sevdiğinizle birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilir, davetlere katılabilirsiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konular, aile içi anlaşmazlıklar gündem olabilir. Aşırı vericilikle borçlanmaya giderseniz risk almış olursunuz, borç-alacak ilişkisine girmeyin. Duygularınız çok değişken, kafanız karışık, dedikodudan kaçınmakta fayda var.

20 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelirinizde bugün artış olsa da sizin giderleriniz fazla olabilir. Temkinli olmakta yarar var. Hem duygusal hem deilişkilerinden karşınızdakilerin baskıcı tavırları sizi yorar. Meditasyon yapın, dua edin. Vergi, sigorta ödemeleriyle ilgili bütçe yapacağınız bir gündesiniz. Para krizleri ortaya çıkabilir. Dikkat!

20 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Duygusal alanda esen pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek,

20 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>