Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak dengeli olacağınız bir gündesiniz. Harekete geçmekle , işleri oluruna bırakmak arasında güzel bir denge kurmayı başaracaksınız. İçinde bulunduğunuz ortamlarda neşeli davranacaksınız ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsiniz ve duygularınız canlanıyor. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz.

Oldukça enerjik bir gün geçireceksiniz ve bir çok konuda kendinizi eyleme geçmeye hazır hissedeceksiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. İş yaşamınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve karşınıza yeni bazı imkanlar çıkabilir. Olanaklarınızı arttırcı çalışmalar yapabileceksiniz ve bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak son derece keyifli bir gün geçireceksiniz ve bir çok yeni iletişim kurma şansınız olacaktır. Sezgileriniz çok güçlü ve bir süreden beri çözemediğiniz bir sorununuz varsa bugün bu konuda içinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Çevrenizdeki insanları ve gelişen olayları çok iyi bir şekilde anlayabileceksiniz. Sorunlarınızın çözümü aslında önünüzde duruyor ve sadece doğru yere bakmayı bilmelisiniz. Sosyal çevrenizde genel bir hareketlenme olacaktır ve arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar gününe, saat 00:49 Ay-Neptün olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür.  Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Saat 02:52 Ay-Merkür olumlu etkileşimi, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirici, maddi ve manevi anlamda dikkatli hareket etmenizi sağlayıcıdır. Huzuru önemsersiniz. Sevdiklerinizi koruyucu ve kollayıcı davranırsınız.  Saat 09:30 Ay-Pluto güçlü  görünümü,  bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veyahut düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz. Saat 18:20 Ay-Satürn mücadeleci görünümü elimizden geldiğince uyumlu davranmaya çalışmamızı  ve güzel olan her şeyi, tutkuyla arzulamamıza vesile olacak. Hem hayatımızda manevi değerlerin önemi var hem de maddi yönden rahatlamak niyetindeyiz. Bu görünüm, eğer bir amacımız varsa,  bazı kişilere tahammül etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Hani derler ya, köprüyü geçene kadar diye. En azından bugün böyle davranmakta yarar var. Saat 19:40 Ay- Chiron ılımlı  görünümü,  hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. Tabii ki maddi ve manevi değerleriniz son derece önemli olduğundan risk altına girmek istememeniz doğaldır. Paylaşım olgunuz güçlüdür fakat bu tümüyle kendinizden ve ilkelerinizden vazgeçmeniz anlamına gelmez. Kendinize güvenerek yol alabilirsiniz. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, ruhsal anlamda sizi çok daha derin ve duygusal dalgalanmalara neden olacaktır. Gerilimli ve çabuk etkilenecek olaylardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün nedensiz gözyaşları dökmek için bahaneleriniz hazır olacaktır. İdeallerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir. Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZİHNİNİZDE eskilerle yenileri teraziye yatıracaksınız. Kıyaslama yapmak ihtiyacı isteyebilirsiniz. Yalnış anlaşılmaya neden olmayın.

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 37" R
Ay
Aslan
12° 26' 24" R
Merkür
Koç
28° 27' 40"
Venüs
Boğa
18° 25' 40"
Mars
Koç
10° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 59"
Satürn
Balık
17° 42' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 36"
Lilith
Başak
24° 54' 27"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>