Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu ne kadar sevdiğinizi gittikçe daha iyi anlıyorsunuz. Ona bağlılığınız her gün biraz daha artıyor. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe gülüyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi sekteye uğratmadan nasıl kotarabileceğinizi düşünüyorsunuz. İşyerinizde bu konuda birilerine açılmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz.

Birikiminizin kenarda atıl kalmasını istemiyor, onu çalıştırmayı düşünüyorsunuz. Paranızı borsa, banka gibi klasik yatırımlarla hareketlendirmek yerine bir işte kullanma fikriniz var.

Önümüzdeki günlerde canınızı sıkacak bir bilgiyle yollara düşeceksiniz. Ama dönüşte birçok şey halletmiş olarak, mutlu dönmeniz çok mümkün görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 04:52 Güneş-Merkür kavuşumu üç konuda etkilidir. Birincisi, maddi konular üzerinde kazançlı çıkmak adına koşuşturmanın işaretçisidir. Ticari veya bankalarla ilgili işler ve işimizle alakalı görüşmeler bunların başında yer alır. İkincisi, duygu dünyamızı ve sağlığımızı ilgilendiren işleri yoluna koyabiliriz. Önceden tarihi belirlenmiş bir buluşma gerçekleşebilir. Fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Üçüncüsü, Geleceğinizi ilgilendiren bir konuda karar verebilirsiniz. Şikayetçi olduğunuz meseleleri halletmeye çalışabilirsiniz. Saat 20:13 - 22 Eylül 15:26 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde her türlü iş, görüşme veya halledilmesi gereken problemler üzerinde hakimiyet sağlamak zor olabilir. Geri planda sessiz ve sakin gözlemlerde bulunmak rahatlatıcıdır. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarını iyi yönlendiremediğini düşünüyorsun ama bugün yaptığın harcamalar sana ilerleyen zamanda güzel sonuçlarla geri dönecek. Maddi konularda daha açık sözlü olman gereken insanlar var. Yakın çevrendeki insanların konuşmalarını irdeleyebilirsin. Çalışma ortamında,tanımının net olmamasıyla, hemen her işi üstlenmek durumunda kalman, isyan edecek noktaya getirebilir. Manevi değerlere olan inancın kuvvetlenecek. Değer verdiğin kişiyle alacağınız ortak karar, yakınlarınızın ilişkinizi takdirle karşılamasını sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişinin sana doğru adım atışıyla, heyecanına engel olamayabilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

21 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda varolan düzeni terk edip yeni bir düzen oluşmak her ne kadar zor gelecek olsa da bazı durumların sizin hissettiğiniz gibi olumsuz sonuçlar doğurmadığına kanaat edebilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda detaylarla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizin takibini yaparken akılcı ve bir sonraki adımı görerek organize edebilirsiniz. Bu yeteneğiniz sizi başarıya götürebilir. Ancak duygusal alanda daha sakin ve pozitif olmaya gayret etmelisiniz. Kafanızı dağıtmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey var. Olayları olumlu yönü ile ele almalısınız.

21 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş seyahatlerini sevmiyor olsanız da bu ara sevmek zorunda kalacaksınız. Zaman kaybınızı kurtarmak için dönüşte ailenizle vakit geçirmeyi isteyebilirsiniz

21 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür Güneş kavuşumu görsel, yazılı, sözlü iletişim ve eğitimler konusunda yeni fikirler, parlak başlangıçlar getiriyor. Yakın çevre ve akraba ilişkilerinden ziyade kendinizle meşgul olmanızda fayda var.

21 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati sizi ruhsal açıdan etkiler. Spiritüel, mistik konular, metafizik temalar ilginizi çeker.Gelir gider dengenizi gözden geçirmeniz için önemli bir gün. Aşırı lüks harcamalardan kaçının. Çocuklarınızın ihtiyaçları için kesenin ağzını açabilirsiniz. Sportif faaliyetler, yaratıcı faaliyetler için canlı bir gündesiniz. Partnerinizin orijinal fikirlerinden ilham alabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

21 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>