Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız olumlu yorumlanabilir, aşk konusunda istediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiğinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi de gösterebilirsiniz. Aslında sevgilinize gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Dikkatli olmakta fayda var. İş ve evle ilgili konular akşam saatlerinden itibaren gündeme gelebilir. Çaresizlik duygusu yaşamadan hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiklerinizle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. İçe dönük olmanız, konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir. Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerlekonusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler burcunuz üzerinde seyrini sürdüren Ay, Saat 00:22 da, Neptün ile  olumlu bir görünüm yaparak sevdiklerinize bugün daha fazla düşkün olmanızı sağlıyor. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Onların güvende olduğunu bilmek gurunuzu okşayabilir. Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Saat 12:21 Ay-Pluto karşıtlığı,  bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 15:59 Ay-Mars görünümü, sizin için kıymeti ve önemi olan tüm değerlerinize sahip çıkmanızı sağlayıcı bir enerjidir. İlerisi adına düşünerek  kendinizi garanti altına alacak girişimlerde bulunmaktan yana olursunuz. Belli amaç ve hedef üzerinde ilerleyerek maddi yönden rahat bir yaşam sürmek istersiniz. Gelir geçer hiçbir şeyi hayatınızda istemezsiniz. Saat 16:02 Ay-Uranüs görünümü,  iş hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Saat 20:03-25 Nisan saat 15:12  arasında Ay boşlukta kalacaktır.  Tabii ki temkinli hareket etmek ve yenilik anlamındaki işler konusunda beklemede kalmak durumundayız. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,    

24 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraberyaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.

24 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz. Enerjinizi nasıl ve ne alanda kullandığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere vebirliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğe yönelik ciddi planlar içindesiniz. Bu planları destekleyecek görüşler almak için çevrenizle fikir alışverişi içinde olmanız mümkün.

24 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eş ve partnerinizle görüşmelerinizde olumlu adımlar atabilir, güven duygusu ile ilgili sorunları telafi edebilir, birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde belirsizlik yaşama ihtimalinize karşın, eğer olumlu duygularda kalırsanız paylaşımlarınız sevgi ve aşkla olacak ve olası problemleri çözümleme yoluna gidebileceksiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gün boyunca günlük işleriniz ve bunların detayları ile meşgul olabilecekseniz de, günün içinde barındırdığı potansiyeller, hiç beklenmedik bir anda program dışına çıkmanızı da gerektirebilir. Yeni yaklaşımlar benimsemek zorunda kalabilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 10' 27" R
Ay
Kova
05° 49' 51"
Merkür
Koç
17° 12' 20"
Venüs
Boğa
01° 56' 60"
Mars
Koç
00° 19' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 14"
Satürn
Balık
16° 38' 35"
Uranüs
Boğa
22° 23' 28"
Neptün
Balık
28° 55' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 08"
Lilith
Başak
23° 25' 24"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>