Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız olumlu yorumlanabilir, aşk konusunda istediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiğinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi de gösterebilirsiniz. Aslında sevgilinize gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Dikkatli olmakta fayda var. İş ve evle ilgili konular akşam saatlerinden itibaren gündeme gelebilir. Çaresizlik duygusu yaşamadan hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak. Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Önümüzdeki iki üç gün boyunca etkili olacak bu enerji, eş veyaortağımızla anlaşmanın, birçok mesele üzerinde dayanışmanın işaretçisidir. Taraflar problem varsa, birlikte çözüme giderler. İyi olan her şey daha da büyür ve gelişir. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili planlar gayet düzgün yürür. Moral ve motivasyon gücümüz yükselir. Erotizm, eşler arasında bir hayli etkilidir. Mücadele gücünüz yükselir. Kendinizi keyifli, başarılı ve enerjik hissedersiniz. Hayatı olumlu tarafından ele alırsınız. Disiplinli çalışır ve işlerinizi hızlıca bitirirsiniz. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 tarihleri arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İlişkimizi,hayatımızı, bizi çelişkide bırakan meseleleri gözden geçireceğiz. Bazen kafamız karıştırabilir. Ailemizi, sevdiklerimizi, yarınlarımızı önemsiyoruz. Geçmişte yaşadığımız, tecrübe ettiğimiz zorlukları unutmadık. Bunlar kafamıza bir hayli takılabilir. Saat 21:40-23:40 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hoşgörülü olmanız halinde, stresten uzak durursunuz. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Bu saat dilimi, kesin karar vermek yerine olasılıkları ele almanın, bencil düşünmek yerine farklı seçenekleri incelemenin, negatif kişi ve durumlardan kaçınmanın zamanıdır. Saat 23:40 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, iletişimi güçlendirici, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortağınla ters düşebileceğin kararlar alman gerekebilir. Eşine sürpriz hazırlayabilirsin.

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili çözümleyemediğiniz maddi konulardan dolayı partner ve ortaklık konularınızda bazı sorunlar ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal kaynaklar için yaşamınızda yeni bir yer açmak isteyeceksiniz. Özel ilişkilerde ise kıskançlık durumları her iki taraf için de can sıkıcı bir hal alabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek planlarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde gelişen olaylar harcamalara yol açabilir. Maddi kaynaklarla ilgili değişiklikler olabilir. Kişisel yeteneklerinizle ilgili değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sizi düşündüren ve zorlayan koşullar meydana gelebilir.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün aldığınız fakat bir türlü uygulamaya geçemediğiniz konularda olumlu gelişmelerle moral bulacağınıza işaret etmekte. Duygularınız oldukça güçlü işinizle ilgili konularda oldukça kararlı davranacak ve deneyimlediğiniz zorlukların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Bugün yakınlarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Samimiyetiniz ve sevgi dolu yaklaşımlarınız sayesinde sizi anlamalarını sağlayacak ve desteklerinizi alacaksınız. Özel yaşamınızda ise gelip geçici heveslerle harcayacak zamanınız yok. Duygularınızı sizi anlayacak sevgisiyle sizi saracak o özel insanla her an karşılaşabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda vekonularında fedakârlıklarınız olabilir. Gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz çok yoğun olacak.

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

20 Mayıs'a kadar iletişimin yoğun olduğu ve ikili ilişkiler arasında kararsızlık çektiğiniz bir dönem giriyorsunuz. Sizi çekemeyen bazı kişiler hakkınızda dedikodu yapabilirler. Kulak asmayın.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gün boyunca günlük işleriniz ve bunların detayları ile meşgul olabilecekseniz de, günün içinde barındırdığı potansiyeller, hiç beklenmedik bir anda program dışına çıkmanızı da gerektirebilir. Yeni yaklaşımlar benimsemek zorunda kalabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 46' 23" R
Ay
Oğlak
02° 29' 28"
Merkür
Koç
16° 21' 44"
Venüs
Koç
28° 54' 13"
Mars
Balık
28° 24' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 39"
Satürn
Balık
16° 25' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 01"
Neptün
Balık
28° 51' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 45"
Lilith
Başak
23° 08' 56"
True Node
Koç
15° 25' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>