Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir gününüzdesiniz ve bunun fark edilmesini istiyorsunuz. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkılabilir. Ama yeterince ilgi görmediğiniz doğru değil. O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Size küçük bir hediye verebilir.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz. Çok cazip bir daveti ekonomik nedenlerle reddedebilirsiniz.

Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor, destek tekliflerini geri çevirmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu, kendinize zaman ayırmak, kargaşadan uzak kalmak ve sevdiğiniz şeyleri yapmak isteyebilirsiniz. Ancak, cazip davet, teklif ve öneriler gündemde olacaktır.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:12 itibariyle etkili Mars-Satürn görünümüyle Cumartesi gününe adım atıyoruz. Fikirlerimizi, yapacaklarımızı, planlarımızı gerçekçi bir şekilde yeniden ele almalıyız. Bu enerji bize, eğer başarılı olmak istiyorsak, gayret göstermelisin diyor. Şikayetçi olmak yerine programlı çalışmalı, ne yapmak istediğine karar vermeli, canla başla mücadele etmelisin diyerek ikazda bulunuyor. Başarmak adına sizi itekliyor. Tabii ki zorluklar karşımıza çıkabilir. Birileri bize engel çıkartabilir. Ancak biz kendimizden eminsek, bunları kafamıza takmadan cesaretle ilerleyebiliriz. Saat 11:11 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek.  Bu görünümün güçlü desteği sayesinde güzel duygular kendiliğinden yüreğinize ulaşır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar. Saat 14:39 Ay-Jüpiter karşıtlığı, olumlu bir etkidir. Bu saatlerde kendinizi hem duygusal anlamda huzurlu hem de başkalarıyla güzel bağlantılar kurabilecek şekilde moralli hissedersiniz. Saat 19:33 - 27 Eylül Pazar saat 22:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız ve bu süre oldukça uzun. Hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık. Sıradan hayatımızın, değişime uğrayacağı günü özlemle bekliyoruz. Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız. Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız.  İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli diyerek çırpınırız. Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu, kendinize zaman ayırmak, kargaşadan uzak kalmak ve sevdiğiniz şeyleri yapmak isteyebilirsiniz. Ancak, cazip davet, teklif ve öneriler gündemde olacaktır.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır olmasını istediğiniz parlak veya iştah açıcı konuların gerçekleşmesine çok çok az zaman kalmış gibi duruyor sevgili Yengeçler. Hafta sonu, cazip davet, teklif ve öneriler gündemde gelebilir. Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu gelişmeler ve yeni kişiler hayatınıza değişiklik getiriyor. Yeni deneyimlere açık durmaya bakın.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün söz hakkı tanınmadan düşüncelerinizi söylemeyin. Sessiz kalmak daha faydalı olacak. Sizleri ilgilendiren konularda harekete geçmeyi tercih edin. Bunun için de koşulların uygun olmasını bekleyin. Doğru zamanda doğru yerde bulunun.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişime dayalı işlerinizde bir sonlanma, bozulma ve birtakım sıkıntılara açık olacaksınız. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla bir aradayken bu tarihte dikkatli olun. Sağlığınıza dikkat edin. Araba kullanırken ekstra özen gösterin.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem trafik, iletişimle ilgili konularda hem deortamınızda krizler, problemler, kötü şans, sıkıntılar, dertler, büyük engellere işaret etmekte. Özelikle trafikte bu hafta hız yapmamaya özen gösterin, kardeşleriniz, komşularınız, birlikteyaptığınız kimselerle gereksiz münakaşalardan uzak durmaya gayret edin

26 Eylül 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>