Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu, sevmenin dışında çok da saygın bir yere koyuyorsunuz. Sevgiliniz sizi gururlandırıyor. Ama sevgiliniz, çok sevilen rolünün dışına çıkamıyor. Sevgi bombardımanınızla buna izin vermiyorsunuz.

Aldığınız taktikler,ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm olmuyor. Belki de, birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve nezaketlisiniz. Bu akşam evetaşımanız gerekebilir.

Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar iyi hesap yapmanız gerekiyor. Yapmanızın gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Çevrenizde yabancısı olduğunuz bazı davranışlardan rahatsızlık duyuyor, bunları sürekli eleştiriyorsunuz. Araya mesafe koyma yoluna giderseniz daha yararlı olabilecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmak üzeresiniz. Bu ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Ama bu işe pek niyetli görünmüyorsunuz. Yapmak istediğiniz bazı sosyal faaliyetlere birtakım yerlerden icazet almanız gerekiyor. Partnerinizin bu ve onu ihmal ettiğiniz buna benzer şeylere pek izni yok gibi görünüyor. İş yaşamınızdaki çözümsüzlükleri yakında halledeceksiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu etkisi altında yeni haftamız başlıyor.  Eviniz, ailevi ilişkileriniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda, dikkatli yaklaşımlarda bulunarak, ancak kendinizden taviz vermeden bunu yapmanız yerinde olur. Başkalarının sizden beklentileri  bir hayli fazla olur. Saat 16:23-18:37 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresinde, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Saat 18:37 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, kişi kim olursa olsun,  onun  ne kadar sağlam ve güvenilir olduğunu anlamak, bilmek  isteriz. Eğer bundan eminsek o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Ancak tam tersi durumda belli bir mesafeyi korumaya özen gösterebiliriz. Zorlukla oluşturduğumuz değerleri koruma altına alırız. Kendine saygısı olan insanlarla temas etmeye gayret ederiz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda hangi yönde ilerleyeceğinize karar vermenizi sağlayacak bilgiler veya haberler yüzünü göstermek üzere. Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yaşam enerjisi ve motivasyonu yüksek bir gündeyiz. Koç burcundaki Ay'ın Jüpiter ve Venüs'le olumlu açıları sayesinde, istediğimiz alanlarda kolaylıkla harekete geçebilir, hatta şanslı olanaklar ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. İkili ilişkilerimiz açısından da güzel ilişkiler kurabileceğimiz, eğlenceli, keyifli aktivitelere açık bir gün. Akşama doğru Boğa burcuna geçen Ay ise, akşam saatlerini daha ayağı yere basan ve dünyevi konulara ayıracağımıza ve güvenli adımlar atarak ilerlemek isteyeceğimize dikkat çekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Karşı cinse üstün olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz. Tezcanlı ama dışa dönük oluşunuzdan kaynaklanan hatalarınızı karşı cins farkında olmuyor. Bu duruma devam etmemelisiniz. Farkına varabilir. PARA: Her şey kendi istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Üstleriniz bu durumu fark etmemeli. Akşam saatlerinde biryemeğine çıkabilirsiniz. SAĞLIK: Karın boşluğu ağrılarınız ve gaz sorunlarınız baş gösterecek gibi.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde partneriniz ve değer verdiğiniz insanların hayatlarındaki yeni kararlar ve hırslı taraflarına tanık olacaksınız. Karşınızdaki insanlar size duygularını tam olarak aktaramayabilirler, bunu bugün için normal karşılamalısınız. Maddi konularda risk almamanız gereken ancakhayatındaki planlamalara önem vermeniz gereken bir gündesiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hızlı geçecek, yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Bu yoğunluk özellikle dehayatınızda kendini gösterebilir. Arkası gelmeyen bir haberleşme ve görüşme trafiğine girebilirsiniz. Tüm gününüz telefon veya e-mailler arasında geçebilir.

26 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>