Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok sadıksınız ama nedense o size hala tam anlamıyla güvenemiyor ve bazen bunu tartışma konusu haline getiriyor. Sevgilinize sadakatinizi değişik yollardan göstermeyi denemelisiniz.

İşyerinizdeki bazı olumsuz alışkanlıklarınızdan vazgeçmelisiniz artık. Özellikle şu sıralar çok dedikodu yapıyorsunuz ve çok göze batıyorsunuz.

Uzun zamandır çekmiş olduğunuz parasal sorunlarınızı bugün çözme yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Parasal durumunuzu göz önünde bulundurarak harcamalarınızı azaltmalısınız.

Gün içinde özellikle ailenizle olan ilişkilerinizde ortaya çıkacak fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar sizi olumsuz olarak etkileyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akıldan çıkarmadığınız bir konuyla ilgili olarak bugün girişimlerde bulunabilirsiniz. Çok yakın ilişkilerinizde gelişen birçok olaya bugünlerde belli bir ilgisizlik içindesiniz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtabilir. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz.

26 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 26 Şubat saat 17:54 tarihinde Balık burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması ve Merkür-Balık burcu geçişi sizi kısıtlayan, alıştığınız için sürdürdüğünüz ve belki de kaderi suçladığınız bakış açısına son vererek, idealleriniz için yola çıkmanın ve buna uygun şekilde hayatınızı düzenlemenin önemini vurgulamaktadır. Fedakarlık bir yere k adar. Siz bu Tutulmada yeni bir çevre, yeni bir iş, yeni bir bakış açısıyla cesaretle ilerleyebilirsiniz. Sorunlarınızı çözmeye, doğru bir tercihte bulunmaya, kendinizle yeniden buluşmaya hazırsanız, o zaman kendinize güveniniz. Birileri veya bir şeyler sizi etkilemesin. Sonuçta bu sizin hayatınız ve kendiniz için en doğru kararı tabii ki siz verebilirsiniz. Yeni bir çevre, yenilikler sizi korkutmasın. Bilakis bunlar sizi vizyon sahibi yapar. Tutulmanın oluştuğu bugün şöyle bir gökyüzüne baktığımızda Venüs ve Mars-Koç burcunda ilerliyor. Demek oluyor ki siz Yengeçlerhayatınızda rekabetçisiniz, hırslı ve mücadelecisiniz. Hayalinizi kurduğunuz hayatı, işi ve geleceği kurmak, yaşatmak adına harekete geçmektesiniz. Elimden bir şey gelmiyor cümlesi yerine ideallerim için her türlü mücadeleye hazırım diyenler kazançlı çıkacaklardır. Tutulmanın bizlerin hayatında geliştirici olması dileğimle,

26 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş tutulması, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınmana sebep olabilir. Bugün yeni biriyle tanışabilirsin.

26 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde baskıcı ve manipülatif davranışlardan dolayı isyan bayraklarını çekebilirsiniz. Aşkta kıskançlıklara karşı dikkat! Kendinizi net bir şekilde ifade etmeniz gerekebilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulması hayata bakış açınızı ve uzaklarla ilgili konuları gündeme getiriyor. Düşüncelerinizi zenginleştirecek çok şey var.

26 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenmek istediğiniz o kadar çok konu var ki... Zaman bulup birini yerine getiremiyor ve aklınızı takıyorsunuz. Hayallerinize yetişemiyorsunuz. Biraz yavaşlayın.

26 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulmayla birlikte yurt dışı, yabancılarla ilgili konular ve seyahatlerle ilgili ortaya çıkabilecek belirsiz ve karmaşık durumlara dikkat etmeniz gerekebilir.  Fikirlerinizin düşündüğünüzden farklı algılanabileceğini unutmamalısınız.

26 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim ve iletişim faaliyetleriniz fazlasıyla hızlanabilir. Yurtdışı seyahatleri ve yabancılarla yapılacak işler gündeme gelecek. Aynı zamanda iletişim, ulaştırma, pazarlama, taşımacılık, medya ve bilişim sektörlerinde gelişmeler yaşanabilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve fikirsel konularda bugüne dek maruz kaldığınızı düşündüğünüz olumlu veya olumsuz fenomenleri irdeleme yoluna gidebilirsiniz. Hukuki bir süreç sona erebilir yahut takipsizlik durumuna düşebilir. Yabancı kaynaklı bir anlaşma konusunda fedakarlık gerekebilir. Sizi yaralayan bir inanç sisteminden vazgeçme durumuna gidebilirsiniz. Bugüne dek sahip olduğunuz bazı düşünce kalıplarından sıyrılmak, zihninizi bu gibi sabitliklerden kurtarmak ve değişkenlikler karşısında adapte olmayı öğrenmek tutulma temalarıdır.

26 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamın zevklerine odaklanabilir, maddeciliği ön plana çıkaran bir hareket tarzı içine girebilirsiniz. Ortak olarak faydalanılan parayı harcarken çok dikkat etmelisiniz; düşünmeden yapılacak masraflar, ileride sorun çıkarabilir.

26 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>