Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok sadıksınız ama nedense o size hala tam anlamıyla güvenemiyor ve bazen bunu tartışma konusu haline getiriyor. Sevgilinize sadakatinizi değişik yollardan göstermeyi denemelisiniz.

İşyerinizdeki bazı olumsuz alışkanlıklarınızdan vazgeçmelisiniz artık. Özellikle şu sıralar çok dedikodu yapıyorsunuz ve çok göze batıyorsunuz.

Uzun zamandır çekmiş olduğunuz parasal sorunlarınızı bugün çözme yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Parasal durumunuzu göz önünde bulundurarak harcamalarınızı azaltmalısınız.

Gün içinde özellikle ailenizle olan ilişkilerinizde ortaya çıkacak fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar sizi olumsuz olarak etkileyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akıldan çıkarmadığınız bir konuyla ilgili olarak bugün girişimlerde bulunabilirsiniz. Çok yakın ilişkilerinizde gelişen birçok olaya bugünlerde belli bir ilgisizlik içindesiniz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtabilir. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:50 Ay-Neptün görünüm etkisinde, sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız. Saat 07:49 Ay-Merkür görünüm etkisinde güven ve istikrardan yana olacağız. Ayaklarımızı sağlam yere basmanın, kendimizi garanti altına almanın önemini vurguluyor. Saat 14:15 Ay-Venüs görünümü, sizler açısından rahatlatıcı, huzur verici ve hayatı güzel yanlarıyla ele almanızda destekleyicidir. Sevdiklerinizi sahiplenir, kendinize ait değerleri koruyup kollayabilirsiniz. Saat 16:11 Ay-Pluto karşıtlığı bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 20:17 Ay-Jüpiter görünümü, dışa karşı hassasiyetimizi yükseltir. Sevdiklerimiz, ailemiz, yuvamız kutsaldır. Samimiyet, huzur bizim için çok değerlidir. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması, biraz da bunlara bağlıdır. Hem kendi arzularımızı önemseriz hem de evimizde dengeli, nazik paylaşımlara önem veririz. Bu anlamda bir problem olursa hemen içimize çekilir, belli bir mesafe koyabiliriz. Gönlünüz huzurlu, yüreğiniz sevgiyle dolu olsun. Yeni haftamız her birimizi güzelliklerle buluştursun. Kalben sevgilerimle,

26 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabaladığın bir işin, emeğine değdiğini göreceksin. Eski sevgilin seninle iletişim kurabilir.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde gördüğünüz rüyaların etkisiyle kendinizi huzursuz hissedebilir, çevrenize karşı daha agresif davranabilirsiniz. Bunun nedeni bu aralar aşırı yorgunluğunuz ve içinizdeki sebepsiz kaygılarınız. Kendinizi küçük bir tatille ödüllendirmeniz veya sevdiğiniz yerlere kısa sürecek seyahatleriniz sizi hem rahatlatacak hem de kafanızı toparlamanıza yardımcı olacaktır. Özel hayatınızla ilgili beklentilerinizi biraz ertelemenizde ise fayda vardır.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel niyetleriniz için harekete geçebilir ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Ailevi konular da gündeminize gelebilir. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İKİLİ ilişkilerde gücünüzün siz de farkındasınız. İnsanların sizden olumlu şekilde etkilenmeleri lehinize gelişen olaylar yaratacak.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vaktinizi ailenizle geçirebilirsiniz. Seçeneklerin fazla olması hangi yöne gitmeniz gerektiği konusunda sizi zorlayabilir. Maddi konularda, yardımlarla sıkıntıları aşacaksınız.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olaylara duygusal açıdan yaklaşabilirsiniz. Ancak, duygularınızı kontrol etmeyi başaracaksınız. Dikkatinizi çalışmalarınıza yöneltecek ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Şansınızın yükseldiğini hissedeceksiniz.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamın zevklerine odaklanabilir, maddeciliği ön plana çıkaran bir hareket tarzı içine girebilirsiniz. Ortak olarak faydalanılan parayı harcarken çok dikkat etmelisiniz; düşünmeden yapılacak masraflar, ileride sorun çıkarabilir.

26 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>