Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde tekdüze geçen günler var. Canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız yeterli olacak. Sağdan soldan verilen diriltme reçetelerine itibar etmemelisiniz

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmamalısınız. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir

Mütevazi yaşamınızda genel olarak para sorununuz yok denilebilir. Bir tanıdık işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora sokmuş görünüyor. Bu zorluğu belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki durağanlığa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Esnekliğinizin olumlu değerlendirilmesi pek mümkün değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir ve önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. İyimserlik ve iyimserliliğiniz bir arada harika barındırıyorsunuz. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek. Bugün bol görüşmeli bir gün geçirebilirsiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:53 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu enerji, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 14:25 Ay-Pluto görünümü, keskin sınırlarla çizilmiş prensipleriniz olduğunu, inatla savunduğunuz değerlerinizi kimsenin çiğnemesine izin vermeyeceğinizin bir işaretidir. Çünkü bunları kolay edinmediğinizi biliyorsunuz. Saat 22:39 Ay-Jüpiter görünümü, para-aile-ilişkimiz söz konusu olduğunda kendimizi denetlemekte zorlandığımızın göstergesidir. Bunlar sizin için bir hayli kıymetlidir ve onlar üzerinde hiç kimsenin hak talep etmesine izin vermezsiniz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yöneticilik konusunda çevreniz ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor.. Bugün güven duygusuna ve onaya ihtiyacınız var. Fakat tepkilerinizin ani bir şekilde ortaya çıkması, birçok sorunu da beraberinde getirebilir. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz. Kendinize odaklanın. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir. Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda gelgitlerinize bir an önce son vermelisiniz. Her şeyden bıkmış haliniz devam ederse dengeleriniz altüst olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>