Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve duygularınız açık olacak. Bazı beklentilerinizde aksamalar yada ertelemeler söz konusu olabilir

Kısa sürede size kazanç getirecek çalışmalardan çok uzun sürede karlı olacak alanlara yönelmeyi tercih edeceksiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz

Maddi konularda üzerinde fazla üşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu harcamalar uzun vadede size zarar verici nitelikte olabilir.

Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının sizinle ve yaşadıklarınızla ilgili düşüncelerini pek de fazla önemsemiyor gibi tavırlarınız, bazı sıkıntılara yol açıyor. Ama esas olarak sizi canlı ve dinamik kılan belki de bu özelliğiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir bilgi sizi biraz hareketlendirecek. Bu konuda önünüze konması muhtemel engeller, size sıkıntılı bir gece de yaşatabilir.

27 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz, saat 07:42 itibariyle Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir. Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Eğer izlediğiniz yoldan eminseniz, o zaman hiç kimse onaylamasa da, siz bildiğiniz gibi hareket edersiniz. Parasal konular sizin için bu saat sonrası önemli hale gelir. Harcamak, kazanmak, rahat ve lüks bir yaşam sürme arzunuz yükselir. Saat 13:20 Venüs-Pluto görünümü, aşkı zihnimizin derinliklerinde yaşamamız ve hissetmemiz adına bizi destekliyor. Güven duygumuz yükseliyor ve sevginin hayatımızda ne kadar önemli bir güç olduğunu tekrar hissetmemizi sağlıyor. Bu anlamda gayet olumlu. Ancak bir ilişkiye başlamak, yeni bir karar vermek tüm şartları bir daha gözden geçirmemizde de yarar vardır.

27 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal anlamda yeniolanakları bulabileceğin bir gündesin. Fikirlerini hayata geçirebilirsin.

27 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde geleceğe yönelik size fayda sağlayacak olan kişi veya kişilerle bir araya gelme şansınız yüksek gözüküyor. Onlarla sohbet edip bazı öğrenmek istediğiniz fikirlerle ilgili orijinal cevaplar bulmak sizi oldukça etkileyecek ve bazı kapıların arkasındaki gizli noktaları bulmanızı sağlayacak ve yaşamınıza gerekli olan kanı adeta bulmuş olmanın sevincini yaşayacaksınız. Özel hayatınızda ise verilmiş olunan sözlerin yerine getirilmesi ile kendinizi çok daha huzurlu ve mutlu hissedebileceksiniz.

27 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizive para konuları meşgul edebilir. Alış verişlerinizde aşırıya kaçma olasılığınız var. Bazı pahalı zevklerinize bugün harcama yapabilirsiniz. Bu harcamaların bir kısmının işinizle ilgili olması da mümkün. İşinizde kullanabileceğiniz pahalı bir donanımı alabilir; önemli bulduğunuz bir görüşme için pahalı bir lokantada yer ayırmakta olabilir.

27 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün iletişim konusunda oldukça başarılı bir güne işaret etmekte. Maddi konularda görünmeyen güçlerden yardım aldığınız hissine kapılabilirsiniz. Beklediğiniz beklemediğiniz kapıların ardı ardına açılmasıyla hayret edebilirsiniz. İyi niyetiniz ve dürüstlüğünüzün mükafatıdır bu belkide.. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili umutsuzluğa kapıldığınız konularda da yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri mutlu edecek. Şimdi olayları iyi değerlendirin ve duygularınızı özgür bırakın.

27 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizden eminsiniz ve ne istediğinizi biliyorsunuz. İddialı ve rekabetçi yönünüzü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Cesur davranabilirsiniz, girişken olabilirsiniz.

27 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz, hayatınızın merkezinde olabilir. Özel hayatınızdaki sorumluluklarınız diğer insanlar tarafından desteklenecek. Ortaklı işlerinizde sağlam ilişkiler devreye girebilir.

27 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay Aslan burcunda seyahat ederken, herkes tarafından takdir edileceğiniz bir gündesiniz. Gerçekten de yaptığınız çalışmalar ve ortaya koyduğunuz yetenekleriniz alkışı sonuna kadar hak ediyor. Yaratıcılığınızın ve liderlik ruhunuzun size artı değerler taşıdığı bir gün.

27 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gereğinden fazla iyimser bir gün geçirebilirsiniz. Rehavete kapılmanız da mümkündür. İşlerinize konsantre olamayabilir, aklınızın sürekli eğlence ve dinlence faaliyetlerine takıldığını fark edebilirsiniz.

27 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>