Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne kadar gizli tutmaya çalışsanız da bugün yarın herkes ilişkinizi öğrenecek. Gizlilik neden ayrıca ? Bunu gerektiren bağlarınız yok ki. Geçmişteki hayal kırıklıkları mı ? Hiç gerekçe değil.

Çok rizikolu bir işe kalkışıyorsunuz. Bir etik sorunu değil tabi ki, ama yine de zor silinir bir başarısızlık unvanı alabilirsiniz. Kariyerinizi kaybedebilirsiniz. Bu yeteneklerinizi değil, ama elinizdeki yetkileri biraz aşan birgibi görünüyor. Bugün bir kez daha düşünün.

Bugünlerde işyerinin size çok ihtiyacı var ve bunu karşılıyorsunuz. Ama sizin de ona çok ihtiyacınız var, o ise ayak sürüyor. Bilirsiniz ama patronluk biraz da budur. Hiç sağa sola borç başvurusu yapmayın. Sıkıntının ömrü bir iki hafta görünüyor.

Geçmişle ilgili bir baş ağrınız var. Zaman geçtikçe kendinize yakıştıramadığınız bir hatanız bu hengame arasında bile beyninizdeki yerini koruyor. Paylaşın birileriyle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün. Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba gününün ilk etkili görünümü, saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumudur. Paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü, parasal konularda kazanmaya dönük bir istekliliğin işaretçisidir. Sizhayatında bu enerjinin gücüyle, hem hedefinizi tekrar bir gözden geçiriniz hem de kendinize güveniniz. Yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz, kendinizi gerçekten ifade edebileceğiniz ve azimle ilerleyeceğiniz işlere yöneliniz. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmak bunu biliniz. İş ortamınızdaki ilişkiler sizi bazen geriyor olabilir. Ancak ilerlemek istiyorsanız, duygusallığı bir yana bırakıp oyunu kuralına göre oynamayı bilmelisiniz. Saat 21:37 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimizi mutlu etme çabamızı, bu yöndeki harcamalarımızı gösteriyor. Bu çocuklarımız olabilir veya sevgilimiz. Ancak abartıya kaçmamakta bunun ayarını yapmakta yarar var. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün görüşmeyi ertelediğin dostlarınla buluşacak ve ertelediğin işlerini toparlayacaksın.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumsal kimliğinizi değiştirecek, sizi çok daha farklı noktalara taşıyacak bir konu gündeminizde olabilir, ilişkinizle ilgili değişime zorlayacak olan bu durum geleceğiniz adına faydalı girişimlere doğru yol alabilir. Bazen hayatta istediğimiz şeyler olmadığında hayata küser neden olmadığı konusunda oldukça kafa yorabiliriz. Fakat sizin içinde bulunduğunuz durum geleceğiniz adına vaat gösterdiğinden gayretle üstüne gitmeli, işinizde kendinizi göstermelisiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkonuları ve özellikle finansal konular gündeminizin ilk sırasında yer alıyor. Ancakve gelirleriniz noktasında bazı kararlar söz konusu. Fikirlerinizde ısrarlı ve kararlı davranacaksınız. Fakat aynı zamanda aşırı gururlu davranarak, karşıt fikirdeki insanlara cephe almamalısınız. Alıngan değil objektif olmaya çalışmalısınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük istekler içine girebilir, kaldırabileceğinizden daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Tabii bu durum gerilim hissetmenize neden olacak. Yoğun çalışmalarınızın arasında kendinize zaman ayırmalı, dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Cinsel potansiyeliniz yükseldiği bir dönemdesiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda çok önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Bu aralar sadece kendinizi önemsemelisiniz. Bugün alışverişlerinizde ihtiyacınız dışında hareket edebilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim uzaklarda yaşayan biriyle aranızda ciddi bir yakınlaşma başlatabilir. Belki bir söz ya da bakış bundan sonraki hayat akışınızı değiştirmeye yetecektir. Ayrıca maddi açıdan da güçleneceğiniz bir dönemdesiniz. Uzun zamandır emek verdiğiniz bir işten daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Süregelen sessizliğinizi bozup, çevreyle iletişim kurmaya başlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedeceksiniz. Konuşmalarınızda da akıcılık, canlılık ve renkli ifade şekilleri olacaktır.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 33' 08" R
Ay
İkizler
24° 42' 30" R
Merkür
Koç
24° 23' 01"
Venüs
Boğa
13° 52' 20"
Mars
Koç
07° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 36"
Satürn
Balık
17° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 57' 01"
Neptün
Balık
29° 12' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 57"
Lilith
Başak
24° 29' 49"
True Node
Koç
15° 08' 22"
Son Güncelleme : 10/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>